VÁROSI VERÉBAVATÓ-OTT A HELYED!

VÁROSI VERÉBAVATÓ-OTT A HELYED!

Városi verébavatóra készül a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda. November 11-én a Váci Mihály Kulturális Központba csábítják a középiskolák 9. osztályos tanulóit. Itt különböző izgalmas kvíz-és ügyességi játékok várják őket, majd este egy after-partyt szerveznek számukra az egyik népszerű szórakozóhelyen.

– Támogatja a város a diákok olyan kezdeményezéseit, melyek jó hírét viszik Nyíregyházának, és a városi verébavató ilyen lehet – ezt mondta dr. Ulrich Attila. Nyíregyháza alpolgármestere a diák-polgármesteri iroda képviselőivel közösen tartott sajtótájékoztatót a közelgő városi verébavatóról. Kiderült, november 11-én a Váci Mihály Kulturális Központba várják a kilencedikes középiskolásokat, ahol játékos vetélkedőt szerveznek a számukra. Ezt követően pedig egy after-partyn lehet majd kipihenni a „beavatási szertartások" komoly fáradalmait. A diákokat a szervezésben a Mustárház segíti, de az önkormányzat is támogatásáról biztosította a fiatalokat. 

– Van egy ifjúsági koncepciónk, ami papíron van, de mindig kommunikáljuk, hogy nemcsak papíron szeretnénk látni, hanem szeretnénk, ha megvalósulnának belőle legalább pontok. Valami gyorsabban megy, valami csak több évtizedes munkával fog megvalósulni, ez biztos, de az ilyen dolgok, és ha vannak ilyen tehetséges gyerekek, akiket itt is láttunk a sajtótájékoztatón, akik felvállalják a saját generációjuk koordinálását, akkor mi azt csak támogatni tudjuk – tette hozzá dr. Ulrich Attila.

 

ÜGYESSÉGI JÁTÉKOK MAJD AFTER PARTY

 

– Többek között kvíz-és ügyességi játékok várnak az avatón részt vevő diákokra – ezt már Stekler Gergő mondta el. Nyíregyháza diák-polgármestere hozzáfűzte, eddig 12 iskola tanulói regisztráltak a felhívásukra, azonban ez nem a végleges szám, mert a regisztráció jelenleg is tart, és már további iskolák is jelezték a részvételi szándékukat. A tervek szerint 15 fős csapatok kell majd helyt állni a feladatok során. 


CIKK FOLYTATÁSA: http://www.nyiregyhaza.hu/minden-vereb-ide-jojjon-2016-10-25 



#kapcsolódó

Vesztegzár alá került Olaszország negyede - Több mint 16 millió embert érint

Vesztegzár alá került Olaszország negyede...

Vesztegzár alá került Olaszország negyede

Szijjártó: hosszú távra kell berendezkedni a járvány elleni védekezésben

Szijjártó: hosszú távra kell berendezkedni...

Szijjártó: hosszú távra kell berendezkedni a járvány elleni védekezésben