IRÁNY A KÖNYVESBOLT! – MEGJELENT AZ ÚJ HARRY POTTER KÖNYV

IRÁNY A KÖNYVESBOLT! – MEGJELENT AZ ÚJ HARRY POTTER KÖNYV

A Harry Potter széria legutóbbi, hetedik könyve kilenc éve jelent meg, a rajongóknak sokáig kellett várniuk a folytatásra, ami nem kevés meglepetést ígér! A Harry Potter és az elátkozott gyermek már a nyíregyházi könyvesboltokban is megvásárolható.

 

– Harry Potter élete sosem volt könnyű - és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskolás korú gyermek apjaként kell helyt állnia. Miközben Harry a múlttal viaskodik, ami nem hagyja magát eltemetni, legkisebb fiának, Albusnak meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad – olvasható a történet leírása.

 

A Tóth Tamás Boldizsár fordításában a napokban magyar nyelven is megjelent Harry Potter és az elátkozott gyermek már alapjaiban is számos különbséget mutat elődjeihez képest. A J. K. Rowling és John Tiffany által megálmodott történet első sorban színdarabnak készült, júliusban került bemutatásra a londoni West Enden – ennek szövegkönyvét gondolta újra Jack Thorne forgatókönyv- és drámaíró, s így született meg a legújabb Harry Potter kötet.

 

 

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

#kapcsolódó

A Kölcsey humán tagozatán is megemlékeztek a „nagy háború”-ról

A Kölcsey humán tagozatán is megemlékeztek...

A kölcseys diákok nemcsak történelem órák keretében ismerkedhetnek múltunkkal,...

Szalagavató az Abigél Többcélú Intézményben!Fotógaléria!

Szalagavató az Abigél Többcélú Intézményben!Fotógaléria!

2016.11.12-én került megrendezésre az Abigél Többcélú Intézmény szalagavató...