Ünnepeltek az Eötvös végzősei

Ünnepeltek az Eötvös végzősei

Szalagavató ünnepségre került sor az Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban az elmúlt hétvégén. A Nyíregyházi Egyetem Kodály termében egy tűt sem lehetett leejteni, a végzősök műsorára nagyon sokan voltak kíváncsiak. Szülők, rokonok, tanárok, barátok és volt diákok érdeklődő tekintete és szeretete töltötte meg ezen a csodálatos szombati napon a hatalmas teret.

Dr. Komáromi István igazgató úr beszédét követően az osztályfőnökök feltűzték végzős diákjaikra a gimnáziumi évek végét jelképező szalagot. Ezután érkeztek a zenés produkciók, amelyekre az osztályok - időt és energiát nem sajnálva - hónapokon keresztül készültek. Forgony Laura 12.C osztályos tanuló éneke, valamint Bodnár Dániel 12.A osztályos tanuló néptánc előadása osztatlan sikert aratott, ahogyan az osztályok bemutatkozó videói és táncai is. Két keringő emelte az ünnep hangulatát, amit Bákány Enikő kifinomult balett előadása koronázott meg, a záróakkord pedig - a hagyományoknak megfelelően - a közös ének volt.

A sok munka és erőfeszítés meghozta gyümölcsét, a közönség nagyszerű produkciókat láthatott, de igazán az érzelmeké volt a főszerep. Az ünnepség a szülőkből örömkönnyeket csalt elő, míg a produkciók alatt remekül szórakozhatott és nagyokat kacaghatott a közönség. Nagyon örülünk, és büszkeséggel tölt el minket, hogy részesei lehettünk ennek az eseménynek egy remek évfolyammal, egy csodálatos osztállyal, egy fantasztikus osztályfőnökkel.

Az ünnepség és a meghitt vacsora után, a végzősök hatalmas bulival zárták a napot, ahol több mókás program mellett sor került szépségversenyre, továbbá az is kiderült, hogy ki a „suli bikája”. A szalagavatóról rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, amit szeretnénk megköszönni! Reméljük, a tanév elkövetkezendő része is ilyen sikerekben gazdag és eseménydús lesz, akárcsak ez az emlékezetes szombati nap!

Gáspár Dániel és Takács Bence 12.C

#kapcsolódó

Nyíregyháza Pozsonyban

Nyíregyháza Pozsonyban

Nyíregyháza bemutatkozása a magyar királyok koronázási városában, Pozsonyban.

Gyógynövényekkel ismerkedtek a sipkaysok

Gyógynövényekkel ismerkedtek a sipkaysok

A Sóstói Múzeumfaluban jártak egy különleges foglalkozáson...