SPORTHOROSZKÓP – 2. RÉSZ

SPORTHOROSZKÓP – 2. RÉSZ

Érdekel a horoszkópok világa? Belevágnál egy új sportágba, de nem tudod, mi is passzol hozzád igazán? A HarmoNet asztrológusai megadják a választ – íme, az oroszlán, szűz, mérleg és skorpió csillagjegyek számára ajánlatos mozgásformák.

AZ OROSZLÁN ÉS A SPORT

 

Látványos, divatos sportok, amiket lehetőleg csillogó és drága ruhákban lehet űzni? Oroszlánunk biztosan ott található. Talán a leglustább jegy, nem szeret igazán sportolni, neki ez is a fényűzés egyik módja. Lehet, hogy a sportcentrum szaunájában hamarabb ráakadunk, mint a kínlódók között a testépítő teremben. A szereplés lehetőségét látja a különleges, olykor nyakatekert testhelyzetekben és a csodás képességek elsajátításában.

 

A legfontosabb, hogy felismerje igazi önmagát, vagyis azt, hogy láthatatlan Önvalója az élet kiapadhatatlan forrása. Ahhoz, hogy ragyogjon, hogy fényt, derűt és meleget sugározzon, nincs szüksége a külvilág tapsára és elismerésére. A Nap akkor is süt, ha nem dicsőítik ezért.

 

Javasolt sportok: tenisz, squash, a step aerobik, golf, ejtőernyőzés

 

 

A SZŰZ ÉS A SPORT

 

A szűz szülött valószínűleg a precizitást igénylő, igényes sportágak között fog válogatni. A teremben végezhető, nem túl balesetveszélyes irányzatokban örömet lel. Első dolga életrendjének és táplálkozási szokásainak tudatosítása és szabályozása, aztán a pozitív gondolkodás elsajátítása.

 

Jelen élethelyzetei okának és cselekedetei következményeinek kristálytiszta elemzése mellett fordítson időt a lelki feloldódásra is.

 

Javasolt sportok: sakk, számítógépes sportok, golf

 


A MÉRLEG ÉS A SPORT

 

A Mérleg bizonyosságot keres, és nem szereti a konfliktust. Soha nem érti, mire való a győzelem, ha együtt is örülhetünk valaminek. A sport számára izgalmas csoportos tevékenység, ahol új kapcsolatokra tehet szert. Harmóniát, békét és boldogságot keres a jógában, és reméli emberi kapcsolatai javulását. A mozdulatok művészisége is megfogja.

 

Javasolt sportok: talajtorna, a táncok szinte valamennyi ága, és olyan mozgások, ahol kimagaslóan jó egyensúlyérzék szükségeltetik

 

 

A SKORPIÓ ÉS A SPORT

 

A Skorpiót vonzza a titokzatosság. A mélységeket, a mindenség lényegét akarja megtapasztalni és legyőzni. A jógát elsősorban neki találták ki, minden fajtáját szívesen kipróbálja, legmegfelelőbb számára mégis a Hatha-jóga (Nap- és Hold-jóga), illetve a Radzsaa-jóga (szellemi elmélyedés). A különféle jógaülések alkalmasak a hosszabb ideig tartó elmélyedésekhez, meditációhoz.

 

A skorpió jó autóversenyző.

 

Javasolt sportok: jóga, az extrém sportok mindegyike

 

Sorozatunk utolsó állomásaként holnap a nyilas, bak, vízöntő és halak csillagjegyűek kapnak asztrológiai sporttanácsokat.

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

(Forrás: HarmoNet)

#kapcsolódó

Kúdys kalandok Bécsben… avagy –   „EMBERKÉK, INDULÁS…”

Kúdys kalandok Bécsben… avagy – „EMBERKÉK,...

…hangzott a jól ismert mondat, és reggel 5 órakor kezdetét is vette az őszi...

JÖHETNEK A FÖLDMUNKÁK A NYUGATI ELKERÜLÕN

JÖHETNEK A FÖLDMUNKÁK A NYUGATI ELKERÜLÕN

Közismert (és már látható), hogy javában zajlik a Nyugati elkerülõ továbbépítése,...