NAGY RICSI ÚJ VIDEÓKLIPPEL ÉRKEZIK

NAGY RICSI ÚJ VIDEÓKLIPPEL ÉRKEZIK

Az X-Faktor ötödik szériájában az egész ország megismerte a nyíregyházi aranytorkú fiatalt, Nagy Ricsit (21), akinek a műsor óta alig maradt ideje a pihenésre. Rengeteg impulzus érte az eltelt idő alatt, sokat tanult a szakmáról, a zenéről és az emberekről. És, hogy mi jön még? Interjúnkból kiderül!

– Nehéz volt kiszakadni az X-Faktoros kis burokból, de egy kis idő elteltével, minden letisztult és máshogy tudom már kezelni a dolgokat, mint ezelőtt. Sokat változtam… Bekerültem egy profi a capella csapatba, a Budapest Voices-ba, ahol folyamatosan koncertezünk, dalokat veszünk fel es dobunk piacra. Nagyon szeretem ezt a munkát, szakmailag az elmúlt évek legnagyobb feladata számomra, nagyon jó a közösség, így minden próba, utazás és koncert jó hangulatban telik. Mindezen túl sulizok is, ahol egyre több a vizsga illetve a feladat, így nem unatkozom – mesélte a tehetséges és kitartó énekes.

 


KONCERTEKKEL TELI IDŐSZAK VAN MÖGÖTTE

 

– Melyik nyári fellépésed a legemlékezetesebb számodra?

– Nyáron voltam az erdélyi Torockón az első Double Rise Fesztiválon koncertezni, és el kell árulnom, hogy minden tökéletes volt! A helyszín, a hangulat, az emberek… Mi pedig olyan koncertet adtunk, hogy felrobbant a ház!

 

– Milyen koncerten láthatunk legközelebb a színpadon?

– Most legfőképpen a kreatív, dalszerzős időszakomat élem. Sok mindennel kell kárpótolnom a közönségem, mivel időm nagy részében nem dalokat írtam, hanem inkább koncerteztem.

 

NINCS MEGÁLLÁS

 

– Van készülőben újabb dal, esetleg videóklip?

– November 28-án jelenik meg a legújabb videóklipem. A dal címe, Csak kérdezz. Ez egy szerelmes dal, mely tökéletesen tükrözi a későbbi zenei elképzeléseimet is.


 

NYÍREGYHÁZA MINDIG VISSZAVÁRJA


– Milyen gyakran látogatsz haza Nyíregyházára?

– Egyre jobban szeretek hazajárni. Két éve még el akartam szakadni, de havonta egy hétvége már nagyon feltölt. Nem tudom, ki változott...

 

– Mi a kedvenc időtöltésed itthon?

– A nyíregyházi Vikár Sándor Zeneiskolába mindig ellátogatok legjobb barátaimhoz, de ilyenkor találkozok, akivel csak lehet. Régi társaimmal kikérjük egymás véleményét új alkotásainkról, sörözünk és jókat dumálunk.

 


IDE kattintva korábbi interjúnkat olvashatjátok.


Farkas Fanni

Fotók: Kohut Árpád

#kapcsolódó

Évnyitó a Bencsben

Évnyitó a Bencsben

Nézd meg a Nyíregyházi Szc Bencs László Szakközépiskolájának évnyitó ünnepségéről...