Mikulás a Riedensben! Fotógaléria!

Mikulás a Riedensben! Fotógaléria!

A 2016. december 05-ével induló hét a Mikulás várás, ünneplés jegyében telt a Ridensben mind osztály, mind pedig iskolai szinten. Délelőtt a „Mikulás” és segítőkész kis krampuszai járták végig az osztálytermeket a diákok nagy örömére. Vidám dalokkal, verssel, sőt rap szöveggel is készültek a tanulók a Mikulás fogadására. A délután folyamán az ünneplés színes, vidám és izgalmas programokkal folytatódott, egészen az esti diszkóval bezárólag.

2016. december 07-én a Nyíregyházi Ridens Kollégiumában már fél négytől folyamatosan zajlott a lázas Mikulás ünnepi készülődés.

Délután a csoport párok lepték meg egymást szebbnél szebb és kedves ajándékokkal. Volt itt minden, ami szem szájnak ingere: eskütétel, mókás üzenetek átadása, filmnézés, versek, dalok, történetek, tánc ajándékosztás, na és finomabbnál finomabb csemegék. A nem megfelelő magaviseletű diákok is megígérték, hogy a javulás útját választják a jövőben.

S egyszer csak a mikulás rénszarvasos szánja felrepült, és hipp-hopp eltűnt a messzeségbe.
Miután elköszönt a nagyszakállú, a fiatal diákok még sokáig együtt örültek, beszélgettek társaikkal, nevelőikkel, majd ki-ki „hazatért”, a saját szobájába tovább ünnepelni, de voltak, akik a zenés bulit választották.

 

Megható, hangulatos, vidám valamint ínyenc délutánt és estét töltöttünk el újra együtt

Szöveg: Vámos Ágnes

Fotó: Paulik Anikó, Vámos Ágnes

Mikulás plakát: Paulik Anikó

 

Valamennyi képen a Nyíregyházi Ridens iskola tanulói és dolgozói láthatók.

#kapcsolódó

Koronavírus terjedése a világon - Körkép számokkal

Koronavírus terjedése a világon - Körkép...

A koronavírus-fertőzöttek száma meghaladja a 275 ezret.

2 héten keresztül sávszűkületre kell számítani

2 héten keresztül sávszűkületre kell...

Kérik a lakosság türelmét!