ÁLLATBARÁTOK FIGYELEM!

ÁLLATBARÁTOK FIGYELEM!

Segítsünk együtt!

Sziasztok Állatbarátok!

 

Minden évben igyekszünk segíteni az Állatbarát Alapítvány munkáját egy kisebb fajta felajánlással. Idén, az egyre elhatalmasodóbb körülményekre tekintettel, egy kicsit nagyobb dolgokban gondolkodunk.

Ha bárki társulna egy zsák táppal, vagy egy darab konzervvel, akár egy már nem használt pokróccal, játékkal, tálakkal, nyakörvvel, pórázzal, vagy bármivel hozzá tud járulni a menhely kis lakóinak segítéséhez, szívesen fogadjuk és elvisszük nekik.

Szerintünk nem kell beszámolnunk az Alapítvány elképesztő, erőn felüli munkájáról, hiszen aki nyíregyházi, biztosan hallott már róluk. Jelenleg is kétszeres teltház uralkodik a menhelyen, nem tudjuk már tétlenül nézni ezt az állapotot.

  

Tudjuk, hogy a karácsony előtti nagy hajtás mindenkit leterhel, de ADNI JÓ, és főleg karácsonykor egy jócselekedet szerintem mindenkinek belefér. Ezért hát egy könnyen megközelíthető helyként állandó adomány lerakati pontnak jelöltük ki a Korzó Bevásárlóközpontban lévő 2. emeleti Burattino bábszínház termet, ahol nagy köszönettel fogadják, és átveszik az adományokat. Akinek esetleg nem felel meg a helyszín, nyugodtan keressen minket és mi átvesszük a felajánlásokat.

 

Ha van bármi, amit adni tudtok, keressetek bizalommal minket!

Márton Patrícia és Kerekes Réka

#kapcsolódó

Országos Francia NyelviTtanulmányi Verseny

Országos Francia NyelviTtanulmányi...

Nyíregyházán 13 éve szervezünk országos francia nyelvi versenyt. Egyetemi oktatók,...

Jól szerepeltek az inczédys fiúk!

Jól szerepeltek az inczédys fiúk!

Tanulóink közül 4 fő jutott tovább az első hat közé, ahol Szegedi Zoltán első,...