DIVATHOROSZKÓP – 2. RÉSZ

DIVATHOROSZKÓP – 2. RÉSZ

Oroszlán, szűz, mérleg és skorpió csillagjegyűek figyelem! Mai cikkünkből kiderül, milyen szetteket javasolnak a csillagok.

AZ OROSZLÁN ÉS A DIVAT

 

Színek: Aranyszín, a narancssárga, és általában az élénk színek, valamint a fehér.

 

Anyagok: A bársony, a szőrmék és a királyi anyagok mindegyike, például a nehéz selyem.

 

Jellemzők: Fellépése büszkeséget és öntudatosságot sugároz, tekintete nyílt, mély hangja búgó és egy kicsit hangos. Általános megjelenése impozáns és méltóságteljes. Legszívesebben bársonyba és selyembe öltözik, mint egy díva, haja oroszlánsörény, és gyakran ékszerezi magát arannyal vagy gyémánttal.

 

 

 

A SZŰZ ÉS A DIVAT

 

Színek: Világos barna, bézs, sárgászöld, általában a föld színek és a visszafogott színek, valamint az ártatlan fehér is illik a szűzhöz.

 

Anyagok: Apró kockás, vagy pepita tweed anyag, kordbársony és a durvább szövésű len ruhák és a flanel.

 

Jellemzők: Fellépése szerény és természetes. Pillantása határozott és nagyon érdeklődő, de egyúttal kritikus. Hangja kellemesen nyugodt, néha egy kicsit vagány. Megjelenésének természetessége révén ékszerek nélkül is szép. Variálási érzéke az öltözködésén is megmutatkozik.

 

Ruhái kényelmesek és célszerűek. Szívesen visel klasszikusan elegáns holmikat, ruhatára összeállításában ügyel a jó minőségre. Öltözéke választékos, gondosan összeállított, magatartása kifogástalan.

 

 

 

De ékszer és glória nélkül is királyi, királynői a megjelenése, mert meleg, megnyerő és szembeszökő kisugárzása önmagában is eléri a megfelelő hatást. Ami másokon rosszul áll, az rajta remekül érvényesül.

 

 

 

A MÉRLEG ÉS A DIVAT

 

Színek: Világoskék, szürkéskék, galambszürke, kékeszöld, vagyis a nyugodt, levegős színek.

 

Anyagok: Minta nélküli, vagy diszkréten csíkos szatén áll neki a legjobban.

 

Jellemzők: Széplelkű, elegáns, balerina-típusú, ha nő. Nemtől függetlenül fellépése kecses és kedves, tekintete barátságos, hangja világos színezetű és csengő. Szimpatikus, kulturált megjelenése jó ízlését tükrözi.

 

Öltözködésében avatott kézzel kombinálja a színeket, az anyagokat és a stílusokat, és persze nyomon követi, hogy Párizsban, Londonban és New Yorkban éppen mi a divat.

 

A SKORPIÓ ÉS A DIVAT

 

Színek: Gránátvörös, vérvörös, méregzöld, fekete, fekete és fehér, kontrasztos kék-vörös.

 

Anyagok: Bőrt, műbőrt, lakkot, vagy csillogó fekete lamét.

 

Jellemzők: Titokzatos, misztikus jelenség, akiből árad a sötétség ereje. Tekintete olyan, mint a szfinxé: átható, hipnotizáló, kábító. Hangja szuggesztív, és sok esetben susogóan halk, hogy minél jobban odafigyeljenek rá. Fellépése határozott, megjelenése titokzatos varázslóra, vagy boszorkára emlékeztet. Legszívesebben sötét színekbe öltözik, kedveli a feketét. Hajlamos az erős kontrasztrokra, szereti a provokatív megoldásokat, nem áll távol tőle a lakk és a bőr.

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

(Forrás: HarmoNet)

#kapcsolódó

Nyíregyháza a Moldva-parti arany városban, Prágában

Nyíregyháza a Moldva-parti arany városban,...

Nyíregyháza 18 éve áll partnervárosi kapcsolatban Prága X. kerületével, ahová...

Lezárult a pótfelvételi eljárás

Lezárult a pótfelvételi eljárás

Hétfő éjfélig lehetett jelentkezni a pótfelvételi eljárásban. A jelentkezési...