DIVATHOROSZKÓP – 3. RÉSZ

DIVATHOROSZKÓP – 3. RÉSZ

Divathoroszkópunk utolsó állomásán a nyilas, bak, vízöntő és halak csillagjegyek szülöttei kapnak stílus-, és divattanácsadást.

A NYILAS ÉS A DIVAT

 

Színek: Bíborvörös, királykék, mély sárga és a világító színek mindegyike.

 

Anyagok: Flanell, és szövet, lehet minta nélküli, vagy széles csíkos. Erős kontrasztokkal.

 

Jellemzők: Toleráns, felvilágosult, kozmopolita, aki a távoli egzotikumok izgalmai iránt vonzódik. Öntudatos fellépése fesztelen és megnyerő. Fürkésző pillantása a messzeségeket kutatja, élénk hangjából kicseng a bizakodás, megjelenéséből egyszerre sugárzik előkelőség és lazaság.

 

Öltözködésében határozottan a kényelmes holmik iránt vonzódik, szívesen vesz fel egzotikus ruhadarabokat, a szabad stílust követi, nem rabja a divat diktátumainak.

 

 

 

A BAK ÉS A DIVAT

 

Színek: Fekete, sötétszürke, antracit, ólomszín, sötét színek.

 

Anyagok: Lóden, sávoly és csinvat anyagok, lehetőleg minta nélkül, egyszínűek.

 

Jellemzők: Szolid, felelősségteljes jelenség, akinek jó a gyakorlati érzéke, és sok esetben a kézügyessége. Fellépése tökéletesen mentes minden affektálástól, nyugodt és tárgyilagos, szabályszerű, komoly és korrekt. Tekintete határozott, hangja tiszta és enyhén száraz. Megjelenése minden szempontból annyira szabályos, hogy angol lordra, vagy vasladyre emlékeztet, és kétségtelen szépsége csak második pillantásra tűnik fel.

 

Öltözködésében a hagyományos eleganciát részesíti előnyben, a régi, jól bevált modelleket a divat futó szeszélyeivel szemben. A divat terén a hagyományos, klasszikus szabásvonalakat kedveli, ruhái megválasztásánál elsősorban arra ügyel, hogy jól mutassanak rajta, s csak azután érdekli a divat. Szereti az egyszerű sötét ruhákat, amelyek igen jól állnak neki, kiemelik erőteljes személyiségét és jellegzetes eleganciáját.

 

 

 

A VÍZÖNTŐ ÉS A DIVAT

 

Színek: Jég kék, világoszöld, vaku színek, fémes színek.

 

Anyagok: Pöttyösre, vagy csíkosra nyomott pamutszövetek.

 

Jellemzők: Független, közvetlen ember, akiben sokszor valami különleges, egyedi vonás van. Fellépése szertelen vagy akár provokatív. Tekintete élénk, hangja könnyed és szárnyaló. Mindig az élvonalban halad, egyaránt fogékony az újra, az eredetire a divatban és a hajviselet tekintetében.

 

Öltözködésén is meglátszik, hogy ízlése nem szokványos, és hogy szereti a stílustörést. Magától értetődő természetességgel visel olyan ruhákat már ma, amelyek csak egy-két év múlva jönnek majd divatba. Esztétikai érzékébe bőven belefér, hogy rikító színű vagy műanyagból, nejlonból készült holmikat, meghökkentő divatékszereket hordjon, szerinte ilyen a korszellem, és őt az inspirálja.

 

 

 

A HALAK ÉS A DIVAT

 

Színek: Algazöld, vízzöld, rózsaszín, világos lila, áradó vágyteljes színek.

 

Anyagok: Könnyű selyem és tüll, színjátszó árnyalatban.

 

Jellemzők: Odaadó, gyengéd, megihlető múzsa, vagy hérosz. Fellépése visszafogott és szerény, tekintete vízszerűen tiszta és néha merengő, hangja lágy és halk. Tündérszerű megjelenése által leginkább kecsesnek és törékenynek tűnik, gyakran sugárzik belőle titokzatos átszellemültség.

 

Ruházata néha elvontnak tűnik. Képes a turkálóban a legjobb dolgokra bukkanni. Szeret bő, leomló anyagú ruhákba öltözni, kedveli a változatos színekből összeállított, fantáziában gazdag modelleket.

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

(Forrás: HarmoNet)

#kapcsolódó

Praktikus tanácsok az otthoni karanténhoz

Praktikus tanácsok az otthoni karanténhoz

Praktikus tanácsok az otthoni karanténhoz

Fergetegesnek ígérkezik az idei Szelektív Szombat is!

Fergetegesnek ígérkezik az idei Szelektív...

Egymást érik a városi nagyrendezvények Nyíregyházán.