ÜNNEPVÁRÓ 1. – HOMEMADE AJÁNDÉKÖTLETEK

ÜNNEPVÁRÓ 1. – HOMEMADE AJÁNDÉKÖTLETEK

Ünnepváró sorozatunk első részében saját kezűleg elkészíthető ajándéktippekkel kedveskedünk nektek. Noha már nyakunkon a Karácsony, ezeknek az egyszerű, de nagyszerű ajándékoknak nem nagy kaland az elkészítésük, bármelyik nyíregyházi üzletben megtalálhatjuk az alapanyagokat. És higgyétek el, megéri – az általatok készített ajándékoknak nincs párja!


TEÁSCSÉSZE GYERTYA

 

Gondoljatok csak bele! Az ajándékok kicsomagolása után az általatok készített ünnepi gyertyák kerülnek meggyújtásra… Ugye milyen jó érzés? És az elkészítésük sem nehéz, ha még nem próbáltátok volna, a gyertyaöntésben számos videó segít, különleges bögrékre pedig akár a bolhapiacon is akadhatsz!

 

KÉPKERET

 

Teljesen egyszerű képkeretet bármelyik hobbi-, és ajándékboltban szerezhetsz, sőt a drogériák polcai is tele vannak velük. És, hogy ezeket hogyan dobod fel a megajándékozott személyisége alapján? Ragasztás, festés, dekorkövek, ceruzák, selyempapír… Az lehetőségek tárháza nem ér véget!

 

HÁZI BONBON

 

Az édesség mindig nyerő választás, akkor pedig főként, ha Te magad készíted! Számos helyen kaphatóak kifejezetten karácsonyfás, harangos, esetleg mézeskalácsos bonbonformák, de a teljesen egyszerűeket is fel lehet dobni egy kis mázzal vagy cukorszórattal. Az elkészítéshez pedig tippeket ITT, ITT és ITT találsz!

 

MÉZESKALÁCS

 

A receptkönyvek és internetes oldalak telis-tele vannak a legkülönfélébb mézeskalács receptekkel. Ha nem készítettek közösen a családdal, vagy barátokkal, lepd meg őket Te!

 

KRÉTATÁBLÁS TÁLCA

 

Ki ne örülne egy tálcának, amit saját kedvére díszíthet, esetleg feljegyezheti rá gondolatait, ötleteit? Főleg ha ezt egy szerette saját kezűleg hozta össze neki? Akár egy régi, antik hatású tálcát is felhasználhatunk a szekrény mélyéről, krétatáblát pedig minden hobbibolt és írószer magában rejt, így nincs is más dolgunk, mint egy kis ragasztás – és kész a tuti ajándék.

 

KÉZMELEGÍTŐ TERMOSZRA, BÖGRÉRE

 

Ha elég ügyesek vagyunk, akár mi magunk is megköthetjük a kézmelegítőt, az interneten számos videóból tanulhatunk. Viszont ha egyszerűbben közelítenénk meg a dolgot, akkor egy már használatlan, de nem túl bolyhos kötött pulóvernek vágjuk le a kéz részét, hajtsuk fel a széleit és kész is. A gombokkal, gyöngyökkel, flitterekkel, kitűzőkkel való díszítésben pedig csak a képzeletünk szabhat határt.

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

#kapcsolódó

Városi Verébavató 2018!

Városi Verébavató 2018!

Részletekért kattints ide!

Elsők lettek a széchenyisek

Elsők lettek a széchenyisek

Az eTwinning egy biztonságos felületet biztosít a részt vevő európai oktatási...