SZILVESZTERI BULIHOROSZKÓP

SZILVESZTERI BULIHOROSZKÓP

Nincs még terved Szilveszterre? Ha érdekelnek a horoszkópok meríts ötleteket ezekből az asztro-tippekből!


KOS

 

Nő: Mindig máshogy akarod érezni magad. Nem felelnek meg neked a nagy bulik, válassz inkább egy csendesebb, meghittebb összejövetelt! Ott megismerkedhetsz olyan emberekkel, akik teljesen mások, mint te, de éppen ez a jó benne.

 

Férfi: Szereted a pörgést és a haverokkal való bulizgatást, de idén valami komolyabb dologra vágysz. Szilveszterkor menj színházba vagy koncertre!

 

BIKA

 

Nő: Úgy érzed, hogy kijár neked is a jóból, fényűző luxuspartin a helyed. Vigyázz! Ha alulöltözött leszel, könnyen megfázhatsz.

 

Férfi: Házibuli az ideális a számodra! Sok ismerős arccal találkozhatsz!

 

IKREK

 

Nő: Mivel jár egy saját rendezésű buli? Sok aggódással, rengeteg kosszal és takarítanivalóval. Ha nincs kedved elmenni, inkább hívd föl valamelyik barátnődet, de ne szervezz partit.

 

Férfi: Te is inkább otthon maradnál, csak a hiúságod nem hagy nyugodni. Úgy kicsíped magad, hogy minden lány utánad fog epekedni.


 

RÁK

 

Nő: Indítsátok az estét egy szuperelegáns étteremben, majd hagyjátok, hogy sodorjanak az események.

 

Férfi: Természetesen abba a buliba mész, melyben tudod, hogy ott lesz szíved választottja is. Nem lesz könnyű meghódítani, de érzel magadban annyi erőt, hogy sikerüljön. Nem szereted a túl könnyű dolgokat, inkább megdolgozol a jutalomért.

 

OROSZLÁN

 

Nő: Szeretnél egy csendesebb, intimebb összejövetelt, ahol csak a számodra legfontosabb barátaid vannak jelen. Egy szilveszteri pizsi-parti. Társasjáték, kakaó és tv, ami persze átcsaphat másba is.

 

Férfi: Haveri társasággal házibuliba!

 

SZŰZ

 

Nő: Szervezzetek kis összejövetelt a barátaiddal. Ahhoz, hogy jól szórakozz, nem kell méregdrága partikra menned. Csináljatok szendvicseket, vegyetek sok-sok nassolnivalót, és meglátod, szuper kis buli lesz.

 

Férfi: Az utcán szeretnél bulizni, nézni a tűzijátékot, de a barátaid lebeszélnek róla, és elvisznek egy nagyszabású buliba. Óvatosan a pénzzel, mert könnyen túlköltekezheted magad!

 


MÉRLEG

 

Nő: Nincs sok kedved elmenni otthonról, de a barátaid rá tudnak venni, hogy messzebbre is elutazzatok egy-két napra.  

 

Férfi: Egy elegáns bulin a helyed, a nagymenők közt.

 

SKORPIÓ

  

Nő: Szereted, ha tetszel másoknak, de érdemes megnézned, kivel állsz szóba!

 

Férfi: A buliban találkozol egy lánnyal, aki felébreszti benned a vadászösztönt.

 

NYILAS

 

Nő: Túlságosan is élvezni akarod az estét, ezért nem tudod, hol a határ – óvatosan!

 

Férfi: Olyan buliba keveredsz, ahol maximum két embert ismersz. A dologból akár még jó is kisülhet!

 


BAK

 

Nő:Egy nagyon drága partira akarsz menni, de érdemes lenne számot vetned a vagyonod fölött. Inkább válassz egy csendesebb bulit, ahol elmélyülhetsz a házi készítésű sütikben!

 

Férfi: Hűha! Nincs kedved se a bulihoz, se az emberekhez? Nem kötelező, nyugodtan menj haza, vagy ünnepelj egészen szűk körben.

 

VÍZÖNTŐ

 

Nő: Úgy gondolod, hogy neked kéne megmondani, hova menjetek a barátaiddal, de most nem hallgatnak rád. Próbálj meg alkalmazkodni, bírd ki, hogy nem mindig te döntesz, és ne puffogj egész este!

 

Férfi: Határozott elképzeléseid vannak a szilveszter estéről. Mindenképpen elsőrangú partival szeretnéd megünnepelni, ami akár másnap estig tarthat. Ne fogd vissza magad, jól fog sikerülni.

 

HALAK

 

Nő: Hívd fel a legjobb barátnődet, és szervezzetek nálatok egy haveri összejövetelt. Az ismeretlen emberekre pedig ne haragudj, nem ők tehetnek arról, hogy elrángatták őket ebbe a buliba.

 

Férfi: Kivételesen nem bírsz a fenekeden ülni, és egy számodra szokatlan helyre csöppensz.

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

(Forrás: femina.hu)

#kapcsolódó

Kisfilmmel emlékeztek meg idén a vasvárisok

Kisfilmmel emlékeztek meg idén a vasvárisok

Ünnepi megemlékezés - online!

RODEÓZZ A HELLONYIREGYHAZA.HU-VAL!

RODEÓZZ A HELLONYIREGYHAZA.HU-VAL!

Vár a hellonyiregyhaza.hu bikája!