2017 A KAKAS ÉVE – 1. RÉSZ

2017 A KAKAS ÉVE – 1. RÉSZ

A kínai horoszkóp hónapok és napok helyett a születési évre koncentrál, ám itt is 12 jegy található. Születési évedből kiderül, te milyen jegy képviselője vagy – keresd ki a táblázatból, és olvasd el, Neked mit ígér a Kakas Éve!


PATKÁNY

 

Patkányként pozitív gondolatok és gyarapodó baráti kör jellemzi éved. Karrieredet illetően szerencsésen alakul az év. Főnököd egész évben elégedett lesz veled, és ennek jelét is fogja adni. Az esztendő során anyagi jólét vár, nem kell minden forint elköltését többször átgondolnod. Ami szerelmi életed illeti, szingliként szeretteid segíthetnek párra lelni. Párban nyugalom és harmónia vár.

 

 

BIVALY

 

Derűs hangulatban, jó egészségben telik az éved a kínai horoszkóp szerint. A pénz nem lesz fókuszban, talán azért sem, mert mindig jól megy majd a szekér, így nem kell miatta aggodalmaskodnod. A munkában, ha a kollégákkal jól együtt tudtok működni, sikerek várnak. Párban harmónia és mély szerelem vár. Szingliként akkor fordul a kocka, ha nem ülsz otthon, hanem eljársz.

 

 

TIGRIS

 

Tigris a jegyed? Egészségedre egész évben vigyázz! Ami a munkád illeti, szerencsés leszel, de bőven lesz kihívás a mindennapok során. Ha bízol magadban, könnyen boldogulsz velük. Pénzügyeid különösen ősszel lesznek ígéretesek, de amiért megdolgozol, azért egész évben meg is kapod, ami megillet. Párban erősödik köztetek a kötelék, egyedül pedig neked kell lépned kiszemelted felé.

 

 

NYÚL

 

Nyúl a jegyed? Próbálj lassítani a munkatempón 2017-ben, erre int horoszkópod. Gondolj az egészségedre, hiszen annál fontosabb nincs! Munkádban egyébként sajnos nagy lesz a nyomás, igaz, sikereid is lesznek. Pároddal sokat tanultok ebben az évben egymásról, szingliként pedig az év során több lehetőséged is nyílik ismerkedni, nem is eredménytelenül.

 

 

Farkas Fanni

Fotó: Internet

(Forrás: femina.hu)

#kapcsolódó

Újabb széchenyis siker

Újabb széchenyis siker

Széchenyis siker a történelmi esszéíró pályázaton.

Szavazz a Kölcsey Gimnázium csapatára

Szavazz a Kölcsey Gimnázium csapatára

Nyomj Te is egy LIke-ot, hogy nyerhessenek a A KÖLCSEY BÁRDJAI! Mutatjuk mit...