2017 A KAKAS ÉVE – 2. RÉSZ

2017 A KAKAS ÉVE – 2. RÉSZ

Cikkünk folytatásában ismét négy jegy számára derül ki, mit rejt a kínai horoszkóp 2017-ben. Születési évedből kiderül, te milyen jegy képviselője vagy – keresd ki a táblázatból, és olvasd el, Neked mit ígér a Kakas Éve!


SÁRKÁNY

 

Sárkányként a munkában szuper ötleteid lesznek 2017-ben, és hatékony is leszel. Éved pénzügyi szerencse kíséri, szerelmi életedben a cselekvés ideje jött el. Párban mindketten dolgoznotok kell érte, hogy még jobban elmélyüljön, ami köztetek van, egyedül pedig sokkal gyakrabban kell kimozdulnod, hacsak nem online ismerkedsz. Egészséged érdekében légy többet levegőn.

 

 

KÍGYÓ

 

Kígyó vagy? Karriered szerencsésen alakul 2017-ben. Előrelépésre számíthatsz. Szerelmi életedben, ha van párod, több időt kell szánnod kedvesedre. Ha átszervezed a dolgaid, menni fog, és viszonyotok meghálálja. Szingli vagy? Ez a kínai év nagyon jó lehetőségeket tartogat, csak késszé kell válnod arra, hogy örömként éld meg az egyedüllét végét. Pénzügyeid ígéretesek.

 

 

 

Karriered remekül halad előre az új kínai évben. Amíg szenvedéllyel csinálod, amit csinálsz, sikerek várnak. Ami a pénzügyeket illeti, bőség vár az esztendőben, nem lesz gondod a számlákkal vagy a vásárlással. Pároddal sok szép közös emléket szereztek. Szingliként akkor lelsz párra, ha igazán akarod, és késznek érzed magad rá, hogy majd te is alkalmazkodj. Egészségedre figyelj!

 

 

KECSKE

 

Kecske a jegyed? Egy alapos egészségügyi kivizsgálás nem árthat - bár gondot nem sejtet az esztendő, azért néha erre is sort kell keríteni. Karriered dolgozóként és álláskeresőként is ígéretes. Fizetésemelésre is van esély! Pároddal mindig számíthattok egymásra, és ez egyre inkább erősödik köztetek. Szingliként, ha van valaki, aki tetszik, próbáld meghódítani: megtérül az erőbefektetés!

 

 

Farkas Fanni

Fotó: Internet

(Forrás: femina.hu)

#kapcsolódó

Ki örül, ki szomorkodik

Ki örül, ki szomorkodik

Mindenki izgatottan várta a felvételi ponthatárokat, kedden nyilvánosságra...

Központi ponthatárok 2018-ban

Központi ponthatárok 2018-ban

December 22-én elindult a 2018-as felvételi, negyvenegy alap- és osztatlan...