2017 A KAKAS ÉVE – 3. RÉSZ

2017 A KAKAS ÉVE – 3. RÉSZ

A befejező részben a megmaradt három jegy is elmerülhet a kínai horoszkóp 2017-es ígéreteiben. Születési évedből kiderül, te milyen jegy képviselője vagy – keresd ki a táblázatból, és olvasd el, Neked mit ígér a Kakas Éve!


MAJOM

 

Majom a jegyed? Vidámság és fizikai jóllét vár. Pénzügyeidben extra bevételek ígérkeznek. Szingliként riválisokkal találod szemben magad, de ha intelligensen nem veszel tudomást róluk, akkor jársz legjobban. Párban légy megértő a kedveseddel, hiszen ha sokat dolgozik, feltehetően nem jókedvében teszi. Ha számonkérés helyett masszázzsal várod, minden jól alakul.

 

 

KAKAS

 

Kakasként a munkában lehet egy túlbuzgó, babérjaidra törő kolléga. Ne aggódj, a főnököd tisztában van értékeiddel. Pénzügyeidben új pénzkereseti lehetőség áll elő. Párban fontos a higgadt konfliktuskezelés. Sokat tanulhattok egymásról, meghatározó évetek lesz. Ha nincs párod, egy másik nő is kiszemeltedre hajthat, de ha okosan taktikázol, a pasi a tiéd.

 

 

KUTYA

 

Jelen munkahelyeden nem sok változás ígérkezik, stabilitás várható, és esetleg mellékes lehetőségek. Egyedülállóként igyekezz nem mindig az ismerkedés lehetőségét látni, mikor új barátokat szerzel. Légy nyitott, de nem görcsös, akkor jársz sikerrel. Párban igyekezz visszafogni magad a stresszesebb napokon, hogy ne a párodon csattanjon minden. Úgy megóvod a harmóniát.

 

 

DISZNÓ

 

Disznóként magabiztos leszel a munkában, ami szerencsés, ám vigyázz, hogy ne süljön el visszafelé! Maradj szerény! Ami a pénzügyeket illeti, nyáron leszel a legszerencsésebb. Párban figyelj jobban a kedvesedre. Legyetek többet kettesben, mint eddig, így a kapcsolatotok fejlődésnek indul. Ha szingli vagy, tavasz végén, nyár elején esélyes, hogy megtaláljon a nagy Ő.

 

 

Farkas Fanni

Fotó: Internet

(Forrás: femina.hu)

#kapcsolódó

Döntőben a vikárosok

Döntőben a vikárosok

Kodály vetélkedő tizenéveseknek, határon innen és túl - öt online fordulóval,...

Megérdemelt kiránduláson a kölcseyek

Megérdemelt kiránduláson a kölcseyek

A „Magyarország, szeretlek!” televíziós országismereti vetélkedő (MTVA - Duna...