HABITUS HOROSZKÓP – 1. RÉSZ

HABITUS HOROSZKÓP – 1. RÉSZ

Milyen a habitusod? Inkább nyugodt természetű vagy, esetleg heves? A HarmoNet asztrológusai elárulják Neked!

KOS

 

Annyira impulzív, hogy hangulatát rögtön átsugározza a környezetére. Ismeretlen fogalom számára a türelem, a visszafogottság és az igénytelenség, belső tüze túl heves az ilyesmihez. Kissé akaratos természete és az új élmények iránti folytonos vágya arra sarkalja, hogy az élvezeteknek éljen.

 

Minden porcikájában türelmetlen, és ha sok a tétovázás, elveszíti minden érdeklődését. Érdekli minden, ami új, izgalmas és mozgalmas, vagy amiért meg kell küzdeni. Nagy lehetőségeket keres, melyek lehetővé teszik kibontakozását, magával ragadva a hozzá közelállókat.


  

BIKA

 

Szelíd és békés természetű ember, aki nyugodt és kellemes hangulatot áraszt maga körül. Megingathatatlan higgadtsága révén ismeretlenek számára a szélsőséges érzelmi hullámzások. Optimista és kedves természete a környezetére is megnyugtatóan hat. Igazi élvezetet okoz neki, ha a szó minden értelmében magába szívhatja a világ szépségeit. Alapvetően a telítettséget, a túláradást kedveli.

 

Stabil jellem, határozottság és kitartás jellemzi, melyet a nehéz idők sem tudnak megingatni. Értékel minden jót, amit az élet nyújthat. Mindennek szereti megadni a módját, és mindezt valami sajátos bájjal teszi.

 

 

IKREK

 

Temperamentumára a könnyedség jellemző, a pillangóhoz hasonlít, ahogy kíváncsian ide-oda röpköd, mindent megfigyel a környezetében, és mindenről megvan a véleménye. A változatosság és a polaritás jelentheti a legfontosabb tényezőket az életében. Szereti a játékos formákat és a levegő elemre jellemző fiatalos megoldásokat. Rajong az újdonság varázsáért és szereti a változatosságot.

 

Lehetetlen elképzelni egyedül. Mindig arra van szüksége, hogy emberek vegyék körül, és állandóan tevékenykedjen. Mozgatóereje a szellemi kielégülésre való törekvés, a problémák megoldása.

 

 

RÁK

 

Vérmérsékletét tekintve nyugodt, de erős érzelmek húzódnak meg benne. Világa a lelki élet és a fantázia birodalma. Erőssége a lelki mélység, amely révén kitűnőek a megérzései, rendkívüli a beleérző képessége és színes a fantáziája. Minden lágysága ellenére pontosan tudja, mit akar, és sok esetben azt is, hogy másoknak mi kell. Együttérző, gondoskodó és nagy képzelőerejű.

 

Érzelmei mélyek és tartósak, és nincs az a térbeli vagy időbeli távolság, ami megszakíthatná a családjához fűződő kapcsolatát, vagy megzavarhatná barátságát. Kisujjában van az érzelmek egész sora.

 

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

(Forrás: HarmoNet)

#kapcsolódó

EMELKEDNEK A CSALÁDTÁMOGATÁSOK 2019-BEN

EMELKEDNEK A CSALÁDTÁMOGATÁSOK 2019-BEN

Emelkedik a gyermekgondozási díj (gyed) és a diplomás gyed összege, valamint...

Csuhészobor kiállítás

Csuhészobor kiállítás

Nézd meg a képeket!