HABITUS HOROSZKÓP – 3. RÉSZ

HABITUS HOROSZKÓP – 3. RÉSZ

Milyen a habitusod? A HarmoNet asztrológusai elárulják Neked! Cikksorozatunk befejező része következik.

NYILAS

 

Toleráns, felvilágosult, kozmopolita típus, aki a távoli egzotikumok izgalmai iránt vonzódik. Vidámsága életörömöt és szüntelen derűlátást áraszt, másokba is beleülteti. Az életbe vetett ősi hit munkál benne. Alapvetően hisz az emberi jóságban, ezért mindenki felé nyitott tud lenni. Szereti a nagyvonalú terveket, nem jellemző rá a kicsinyeskedés, és távol tartja magát mindentől, ami profán, kisszerű.

 

Ragyogó fantáziájával és optimizmusával a mindennapi életből is nagystílű eseményeket formál. Az élet számára egy nagy, vonzó kaland, ahol veleszületett lazaságával könnyedén veszi az akadályokat.

 

 

BAK

 

Meglehetősen konzervatív ízlése, illetve szilárd erkölcsi meggyőződései vannak. Vérmérsékletére a nyugodt visszafogottság jellemző. Csak hosszabb idő eltelte után mutatja ki érzelmeit, és csak ott nyílik meg, ahol biztonságban érzi magát. A tartózkodás mögött hűséges, a külszínnél sokkal lágyabb lélek rejtőzik.

 

Ez a látszatra komoly, fegyelmezett, visszahúzódó típus nagyon is mélyérzésű és temperamentumos. Bár sosem lesz olyan könnyed és társaságbeli, mint némelyik csillagjegy szülötte. Komolykodó életfelfogása munkamániához vezethet, de akár derűs elégedettséghez is.

 

 

VÍZÖNTŐ

 

Alaphangulata derűs és gondtalan. Egyénisége szabad kibontakoztatásához változatosságra van szüksége . Minden szempontból emancipált, szeret kilógni a sorból, mindig új utakat keres, és mindezt azért, hogy függetlenségét bizonyítsa. Sokszor játssza az előkelő kívülállót, aki lázad a régimódi életstílus ellen, mindent másképp akar, és elutasít mindenféle etikettet.

 

Vonakodik azt tenni, amit mindenki mást tesz. Érthető hát, hogy illik hozzá minden, ami eredeti, különleges. Kifejezetten szociális érzésű, humánus. Nem kedveli, ha korlátozzák, a korlát neki csak arra való, hogy átugorja. Kerüli mindazt, ami konvencionális.

 

 

HALAK

 

Bonyolult, összetett egyéniség, álmodozó és romantikus, vonzza minden ami mély és titokzatos. Fő jellemvonása a szeretet, a megértés és a segítségnyújtás. Erősen érzelmi beállítottságú, az érzések irányítják, nem a racionalitás. Erősségei közé az együttérzés, az odaadás, és a meglepően éles, megbízható ösztön tartozik.

 

Mint egy kifinomult szeizmográf, olyan érzékenyen fogja fel a külvilágból érkező jeleket, és így különleges érzéke van a megfelelő időpontok eltalálásához. Belevarázsolja a hétköznapokba a világ teljességét, rejtelmes összefüggéseket tár fel, és megtanít mindenkit meglátni a láthatatlant.

 

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

(Forrás: HarmoNet)

#kapcsolódó

100 laptopot osztottak ki a pályázaton nyertes diákoknak

100 laptopot osztottak ki a pályázaton...

100 laptopot osztottak ki a pályázaton nyertes diákoknak a Szakképzési Centrum...

Határtalanul magyarul vers- és prózamondó verseny

Határtalanul magyarul vers- és prózamondó...

FELVIDÉKI, KÁRPÁTALJAI ÉS PARTIUMI FIATALOK IS VERSENYEZTEK