HAJRÁ KEDVES PALACSINTA!

HAJRÁ KEDVES PALACSINTA!

Nyíregyháza kedvenc Kedves Palacsintázója képviseli a várost a Kecskeméten megrendezésre kerülő Palacsinta Fesztiválon február 18-án.

Szurkoljunk együtt Kedves Mihálynak és csapatának, hiszen városunkat képviselve fognak részt venni a kihívásban, mely nem is lesz olyan egyszerű, hiszen a humoros témában elkészült palacsinta-alkotásokat szépség, íz, tálalás és dekorációs szempontokból is értékeli a zsűri.

 

 

Ha Ti is palacsintarajongók vagytok, és kedvetek támadt egy kis tél végi kiránduláshoz, látogassatok el február 18-án a kecskeméti Palacsinta Fesztiválra, azért meg pláne, mert így külön tudjátok segíteni a nyíregyházi Kedves Palacsinta csapatát. – A kóstolójegyek értéket képviselnek a csapatoknak, ugyanis amelyik versenyző csapat a legtöbbet begyűjti, külön díjazásban fog részesülni – olvasható az esemény facebook oldalán, ahol az is kiderül, hogy a vendégek is ajándékokat nyerhetnek a vetélkedők és a szerencsekerék forgatás alkalmával.

 

És ha nincs otthon hétvégi desszert, korábbi cikkünk talán segít eldönteni, mi legyen a szombat délutáni program. Jó étvágyat!


Farkas Fanni

Fotók: Kohut Árpád 

#kapcsolódó

Szerencsehoroszkóp január második hetére

Szerencsehoroszkóp január második hetére

Miben és melyik nap lesz szerencséd a héten? Rövid horoszkóp.