A Zayban az idén is három végzős osztály ballagott el.

A  Zayban az idén is három végzős osztály ballagott el.

Katt ide a képekért!

A 12. A Informatika szakmacsoportos osztály, osztályfőnök: Glovácsné Nagy Brigitta tanárnő, a 12. B Egészségügy szakmacsoportos osztály, osztályfőnök: Dr. Tóthné Vinnai Andrea tanárnő és a 12. C Egészségügy szakmacsoportos osztály, osztályfőnök: Simon Miklós tanár úr.

Az utolsó osztályfőnöki órán elbúcsúztak egy rövid műsorral a 11-es osztályok, majd a csengő felhangzása után a végzősök végigvonultak az iskolán. A változékony időre való tekintettel az idén nem az udvaron, hanem az aulában volt a ballagás.

Számos jutalmat adott át az iskola igazgatója, Kelemen Lászlóné, hiszen ebben az évben több országos versenyen is részt vettek a végzős diákjaink nagyon szép eredménnyel, többek között az Ágazati és Ágazaton Kívüli Szakmai Érettségi Vizsgatárgyak Versenye (ÁSZÉV) II. fordulóján, ahova 9 tanuló jutott be, és az első három helyezést a mi tanulóink érték el, illetve minden bejutott tanuló az első 18 között ott volt.

A ballagáson került sor AZ ÉV TANÁRA DÍJ átadására. Iskolánkban 2004 óta minden évben megválasztják a diákok az év tanárát. Ebben az évben ezt a megtisztelő címet Asztalos Viktor, tanár úr kapta.

A végzős diákoknak nagyon jó érettségi eredményt kívánunk! 

#kapcsolódó

Ismét NYÍRERDŐ Nap volt Nyíregyházán

Ismét NYÍRERDŐ Nap volt Nyíregyházán

Tizenegyedik alkalommal rendezte meg a NYÍRERDŐ Zrt. Nyíregyházi Erdészete...

Jótékonysági bált tartottak az Aranyban

Jótékonysági bált tartottak az Aranyban

A Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégiumban immár...