Szurkoljunk együtt a zaysoknak!

Szurkoljunk együtt a zaysoknak!

Csapatunk 2017. április 29-én részt vett a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumban a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szervezete által meghirdetett területi Csecsemő és kisdedgondozási versenyen.

Megküzdve az izgalommal, majd a feladatokkal, a megmérettetést sikeresen zártuk, ugyanis csapatunk az első helyen végzett. Ennek eredményeként jutottunk tovább a két héttel később megrendezett megyei fordulóba, melynek helyszíne Mándokon volt. Rengeteget készültünk a megmérettetésre a fantasztikus felkészítő tanárunkkal, Papp Tibornéval. A befektetett energiának és a lelkiismeretes munkának meg is lett az eredménye, hiszen a megyei fordulóban is ELSŐ helyezést értünk el úgy, hogy mindkét szakmai állomáson maximális pontszámot értünk el. Sok dicséretet kaptunk a verseny zsűri elnökétől és tagjaitól az aznapi teljesítményünkért. Már csak egy megmérettetés áll előttünk, melyre ugyanolyan lelkesen és kitartó munkával készülünk, mint az eddigiekre.

Az országos verseny Piliscsabán lesz 2017. május 27-én. Iskolánk tanulói nagyon sok szép eredményt értek el a 2016/2017. tanév II. félévében. Szeretnénk ezt a sikersorozatot folytatni, és lehető legjobb helyezést elérni! Ezért kérünk mindenkit, hogy szorítsanak értünk, hogy tovább öregbíthessük iskolánk hírnevét!

Csapattagok: Szabó Eszter 11.b Tara Nikolett 11.b Lukács Anett 11.b Póttagunk: Kocsis Vanda 10.b

Felkészítő tanár: Papp Tiborné, akinek ezúton is köszönjük a lelkes munkáját, kitartását, türelmét és a közös élményeket!

A csapattagok:

#kapcsolódó

Kölcseys siker a szónokversenyen

Kölcseys siker a szónokversenyen

Kölcseys siker a szónokversenyen

SZUPERHOLD A NAGYVILÁGBAN

SZUPERHOLD A NAGYVILÁGBAN

Noha Nyíregyházán csak másodpercekre bújt ki a felhőtakaró mögül az egyedülálló...