Fuss és nyerj!

Fuss és nyerj!

Futás izgalmas akadályokkal megspékelve! – ez lesz az I. Decathlon Élménypróba. A közel 3 km-es futás lendületét 10 különleges akadály fogja megtörni június 10-én Nyíregyházán, a Sóstói erdőben. A jó hangulat mellett értékes tombolanyeremények is várják az indulókat.

Idén első alkalommal kerül megrendezésre az a különleges élménypróba, amely a sportolóknak szinte kötelező, de a kevésbé atletikus alkatoknak is nagyon ajánlott! A Sóstói erdő magával ragadó környezetében kell lefutni a közel 3 km-es távot, amelyet 10 különleges, de teljesíthető akadály nehezít majd. A feladatok között szerepel gumiabroncstornyon való átmászás, szövet alatt átkúszás, kötélpókhálón átjutás, valamint lisztes zsák cipelés is, de a Nyíregyháza Tigers játékosai is feltűnnek majd a pályán élő sorfalként.


A verseny főszervezője, Pokrovenszki Gergely elmondta, ezzel az Élménypróbával szerettek volna valami pluszt adni a városnak, és a környéken élőknek. „Futni szinte mindenki szeret, nem véletlenül rendeznek hétről-hétre egy futóversenyt Nyíregyházán vagy a környéken. Ez egy kicsit más lesz, ez több lesz, mint egy szimpla futás. Olyan akadályokat építettünk a pályába, amelyek komoly sérüléseket ugyan nem tudnak okozni, viszont megtörik a futó lendületét, és élmény akadály elé állítja az indulókat. Várjuk továbbra is az egyéni nevezők mellett a cégek, baráti társaságok jelentkezését is, hiszen csapatépítésnek is kiváló lesz! Biztosak vagyunk benne, hogy valóban élményben gazdag nap lesz a június 10-e délelőttje.”


„Az akadályokon túl, jó társaság, és színes színpadi programok is várják az indulókat. Minden befutó csomagot és tombolát kap, amellyel olyan értékes ajándékokat nyerhetnek, mint sátor, pulzusmérő óra vagy éppen kerékpár. Ráadásul az első 400 nevező 1.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalványt is kap” - tájékoztatott - Helebrand Enikő, a szervezőbizottság egyik vezetője, aki hozzátette 18 éves kor felett lehet nevezni az eseményre. 


„Nagyon megtetszett ez az ötletes rendezvény, ezért nem volt egy percig sem kérdés, hogy a sportrendezvény mellé állunk - vette át a szót Mucsi Gergely, a nyíregyházi Decathlon áruház igazgatója. Nagy izgalommal várjuk mi is a különlegesnek ígérkező szombatot és bár még el sem dördült a startpisztoly, mi már azon gondolkodunk, hogy jövőre, hagyományteremtő céllal újra névadói lehessünk eme rangos eseménynek.”


A meghosszabbított online előnevezés a www.elmenyproba.hu weboldalon érhető el június 7-éig 1.000 Ft-ért, de regisztrálni a helyszínen is lesz lehetőség reggel 8 órától 1.500 Ft-ért.

#kapcsolódó

Díjnyertes inczédys dobóatléták

Díjnyertes inczédys dobóatléták

MEGYEI ATLÉTIKAI ÜGYESSÉGI CSAPATBAJNOKSÁGON VETTEK RÉSZT AZ INCZÉDYSEK, NEM...