Újabb országos sikert értek el a Zays diákok!

Újabb országos sikert értek el a Zays diákok!

2017. május 27.-én Piliscsabán került megrendezésre a XXII. Országos csecsemőgondozási verseny, ahova az ország tizenhét legjobb csapata jutott be.

Péntek este nagy izgalommal, várakozással és a győzelembe vetett hittel érkeztünk meg Piliscsabára. A házigazda - a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete és Piliscsaba Önkormányzata - fergeteges hangulatú tábortűz körüli táncesttel kedveskedtek a megjelent csapatoknak. A megmérettetés délelőtt 10 órától délután 16 óráig tartott, 17 helyszínen. A komoly szakmai állomások mellett kreatív feladatok is vártak ránk.


Az egyik „kedvenc” állomáson a veleszületett mozgásszervi rendellenességeket kellett gyurmából elkészíteni és bemutatni. Nagyon sokat tanultunk, készültünk, gyakoroltunk! A kitartó munka, a kemény felkészülés meghozta gyümölcsét! Elértük a célunkat, megnyertük a versenyt, amely összetett elméleti és gyakorlati tudást igényelt! Nagyon sokat köszönhetünk Papp Tiborné tanárnőnek a lelkes, önzetlen felkészítésért és azért, hogy győztes CSAPATOT kovácsolt belőlünk! Nemcsak győztesek lettünk, hanem barátságunk is megerősödött, tudásunk gyarapodott!

Csapattagok: Szabó Eszter 11. b. csapatkapitány                                         

                      Lukács Anett 11. b.

                      Tara Nikolett 11. b.

 

#kapcsolódó

Jelmezverseny és „Fantáziaország” a Krúdyban

Jelmezverseny és „Fantáziaország” a...

„Itt a farsang, áll a bál!”

Fenntarthatósági témahét a Wesselényiben

Fenntarthatósági témahét a Wesselényiben

Fenntarthatósági témahetet tartottak a NYSZC Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma,...