NYÍREGYHÁZI NYÁRTERVEZŐ 3. rész

NYÍREGYHÁZI NYÁRTERVEZŐ 3. rész

Mivel töltsük az időt nyáron Nyíregyházán? E kérdést nemcsak a turisták teszik fel, hanem mi is gyakran, akik itt élünk. Napról-napra szeretnénk iránytűt adni a programokban való eligazodáshoz a teljesség igénye nélkül. Kérdésünkre néhány önkormányzati cég, intézmény elküldte, mi várható náluk a következő hónapokban. A sorozat harmadik részében a Szabadtéri Színpad és a VIDOR Fesztivál programjait mutatjuk be.

SZÍNHÁZ: SZABADTÉRI ÉS VIDOR

Koncertek két helyszínen a Kossuth téren

Az előző évekhez képest újdonság a VIDOR Fesztiválon (augusztus 25.–szeptember 2.), hogy idén két helyszínen is lesznek koncertek a Kossuth téren. A szervezők tervei szerint a Kossuth-szobor közvetlen közelében felállított színpad 17.30 és 18.30 között várja majd a vidorgókat, akiket az este folyamán az utóbbi években bevált, Magyarok Nagyasszonya Társszékesegyház bal oldalán felállított nagyszínpad  előadói csábítanak maradásra a város fõterén. Az ország legvidámabb hetének helyszínei között továbbra is szerepel  a Korzó színpad, ahol nemcsak élőzenére, de filmvetítésre is készülhetnek a fesztiválozók.

Szabadtéri színház

Mivel a Benczúr téri játszóhely tervezett felújítása csak ősszel kezdődik, ezért, a korábban beharangozottaknak megfelelõen, idén nyáron is lesznek nívós előadások a szabadtérin, a Móricz Zsigmond Színház szervezésében. Részletek: http://hellonyiregyhaza.hu/tartalom/1641/programok-a-szabadteri-szinpadon-2017-06-11 

Természetesen a szervezők a programváltoztatás jogát minden esetben fenntartják.

A könyvtár és a további intézmények részletes programjairól nagy valószínűséggel az aktuális rendezvények előtt a Naplóban, és folyamatosan a nyiregyhaza.hu, valamint a hellonyiregyhaza.hu oldalakon olvashatók majd információk.

A sorozat korábbi részei: 

http://hellonyiregyhaza.hu/tartalom/1656/nyiregyhazi-nyartervezo-2017-06-13 

http://hellonyiregyhaza.hu/tartalom/1665/nyiregyhazi-nyartervezo-2-resz-2017-06-15


#kapcsolódó

SZÉKELYFÖLDI CSILLAGOK

SZÉKELYFÖLDI CSILLAGOK

Az Európa-hírű Szentegyházi Gyermekfilharmónia 140 tagú zenekara és kórusa...

Hogyan éltek nagyszüleink?

Hogyan éltek nagyszüleink?

A Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium ebben a tanévben ünnepli fennállásának...