Fantasztikus, amit csinálnak!

Fantasztikus, amit csinálnak!

A tekerd! csoportot már senkinek sem kell bemutatni. A wesselényis fiúk és lányok több tízezer kockából álló képeket alkotnak. Ők maguk nagyon szerények, csoportjukat vezető tanárjuk Hudák Zsolt, talán még náluk is szerényebb, de a hírnevük külföldön is óriási. Egy újabb élménnyel gazdagodtak a fiatalok! részletekért kattints ide!

"Június 24-e egészen biztosan a csoportunk működésének egyik legizgalmasabb nap lett. A Múzeumok Éjszakáján egyszerre két helyszínen is jelen voltunk. Már második éve kiállíthattunk a nyíregyházi Jósa András Múzeumban, ahol a képregények, animációk, rajzfilmek néhány hősnőjét mutattuk be. A DC Comics rajzolója, Tondora Judit részt vett az éjszakán, és az eredeti Wonder Woman alkotásából készült építésünket dedikálta is!



A másik eseményünk a Magyar Nemzeti Galériában zajlott, ahol a LEGO Helyi Közösségi Szerepvállalás programjának keretében kiállíthattuk az elmúlt három évben készült alkotásaink egy részét. A legnagyobb esemény mindenképpen a mozaiképítésünk volt. Szinyei Merse Pál Majálisának részletét a látogatókkal közösen építettük meg. A tervezést mi készítettük, de szerettünk volna teret adni a látogatók kreativitásának is, így a rétet négy különböző árnyalatú zöld kockából saját maguk építhették meg szombat délután 4 óra és hajnal 2 között. A képet műalkotásként kezelik, és egy ideig még látható lesz a Magyar Nemzeti Galériában."

#kapcsolódó

LeszFeszt összefoglaló videó!

LeszFeszt összefoglaló videó!

Nézd meg a videót, ha lemaradtál róla!

Közös Pokémonvadászat

Közös Pokémonvadászat

Péntek délután közös Pokémon vadászatra gyűltek össze a rajongók a Mustárház...