SóstóFeszt 2017 - Fotók! Hamarosan jön a videó is!

SóstóFeszt 2017 - Fotók! Hamarosan jön a videó is!

Idén 6. alkalommal rendezték meg Nyíregyházán a SóstóFesztet. Mint mindig, most is nagy volt az érdeklődés.

Az eső sem tudta elrontani a bulit, mindenki remekül érezte magát. Sokan zárásáig maradtak. A pénteki fellépők között volt Droplex, Purebeat, Andro, Loving Arms, Antonio, Rick Sawyer és Julia Carpenter. Megkérdeztünk néhány embert milyennek találja az idei fesztivált.



Honnan érkeztetek és hogy érzitek magatokat az idei feszten? Van konkrét fellépő, aki miatt ellátogattatok ide?

- Ketten Pestről, de a többségünk Nyíregyházáról érkezett. Hatalmas a buli, nagyon örülünk, hogy eljöttünk végül. Konkrét fellépő nincs, csak a buli miatt jöttünk és azt hiszem, nem csalódtunk. 


- Nyíregyházáról jöttem a haverokkal, nagyon jól érzem magam, tuti hogy jövőre is itt leszünk. Természetesen miattatok vagyok itt. (Máté)


- Nyíregyházáról jöttünk a barátaimmal, nagyon jól érezzük magunkat, nagyon sok az ismerős. A jó buli miatt vagyunk itt. (Feri, Márkó, Pityu)


- Nyíregyről jöttem a barátaimmal és szerintem még egy évet sem hagytam ki, nagyon jól érzem magam mindig. Simán lehetne egy nyáron több ilyen, hisz van rá igény. (Zsófi, Petra)


- Nagyhalászból jöttünk, most vagyunk itt először. Már ide eljutni is kalandos volt mert Nyíregyről sétáltunk el idáig, de megérte. biztosak vagyunk benne, hogy  jövőre is eljövünk. (Noni, Kiki)


- Budapestrol jöttünk, egyik ismerősünktől hallottuk hogy itt mindig jó a buli. Tetszett hogy szabadtéri, es a lányok sem voltak rosszak (Peti, Kitti, Ádám)


- Fergeteges a hangulat, a fellépők is nagyon jofejek. Szerencsés vagyok mert a Loving Armssal bemehettem a backstagebe, sőt meg egy gyújtót is kaptam tőlük (Fanni)


- A környéken ez az egy jo buli maradt. Tetszik hogy nem ér véget 1 körül, hanem meg 5kor is vannak fellépők. Minden évben itt vagyunk es meg egyszer sem csalódtunk. (Dávid, Roli)


- Csak Droplex miatt jöttünk, ami 3kor kezdődött, nagyon sajnáljuk, hogy nem érkeztünk hamarabb, hiszen a buli fantasztikus. Jövőre tuti, hogy egész éjjel itt bulizunk! (Feri, Laci)


Móré Vivien, Gulyás Dorka

Fotók: Tamás Mercédesz

 

#kapcsolódó

Pályaorientációs nap a Ridensben

Pályaorientációs nap a Ridensben

Pályaorientációs napot tartottak a Nyíregyházi Ridensben. Nézd meg a képeket!

Sikeres tanulók

Sikeres tanulók

A nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium tanulói folyamatos sikereket érnek el...