TERV SZERINT HALAD A SZPARI FELKÉSZÜLÉSE

TERV SZERINT HALAD A SZPARI FELKÉSZÜLÉSE

Szlovéniában edzőtáborozik a Nyíregyháza Spartacus.

 Miközben a Nyíregyháza Spartacus kerete Szlovéniában készül, idehaza a klub vezetése sajtótájékoztatót tartott. Lucsánszky Tamás – interneten keresztül – szintén részese volt az eseménynek, így tőle is kérdezhettek az újságírók.



- 1500 méteren magasan dolgozunk, jó minőségű pályákon. Amit terveztünk azt elvégeztük, és az első edzőmérkőzésen mindenki hozta a tőle elvárható teljesítményt. A következő két találkozón még egy-egy félidőt kapnak a labdarúgók, akik apróbb sérülésektől eltekintve egészségesek. A körülmények nagyon jók, minden kérésünket teljesítik a helyiek. A Catapult rendszer a labdarúgók teljesítményét is pontosan mutatja, így csak azt mondhatom, első osztályú szinten készülünk – mondta a vezetőedző.

A keret már szinte végleges, rövid távon egy játékos érkezhet még, ő akár már a héten. Kérdésre válaszolva a szakmai ügyvezető elmondta, hogy Máté Péter is a csapattal tréningezik, a játékos hozzáállásával maximálisan elégedett a szakmai stáb és a vezetés, így marad a védő a Szparinál. Ötvös Bence a biztos játéklehetőség okán kölcsönbe kerül Nyírbátorba, vagy Cigándra. A döntést a játékos hozza meg.

A héten a női csapat is megalakult.

Az NB-II-ben indul majd a Makay Robin által vezetett csapat, míg az U16-os és az U19-es együttest a Nyírség NSC-vel kötött szerződés értelmében utóbbi adja. Az első csapat, a női és a fiú utánpótlás együtteseink is ugyanolyan szerelésben játszanak majd, a mezen a Szpari címerrel. Úgy láttuk, az elmúlt időszakból a szurkolók azt a mezt kedvelték leginkább, melynek egyik fele piros, másik fele kék volt. Kérésünkre a márka legyártja az egyedi mezeket, melyeket szeptembertől viselnek a játékosok, addig kékben illetve fehérben szerepel a Spartacus – mondta Dr. Elbert Gábor sportszakmai ügyvezető.

Dankó László

#kapcsolódó

Holnap vár Rubint Réka a Continental Arénában

Holnap vár Rubint Réka a Continental...

A Mozdulj Nyíregyháza programsorozat egyik állomása lesz a február 25-i Fittvasárnap,...

Nyíregyházi táncos sikerek

Nyíregyházi táncos sikerek

Szép eredményeket értek el a nyíregyházi tánccsoportok az V. Abigél Országos...