Nyaralj horoszkópod szerint – 2. rész

Nyaralj horoszkópod szerint – 2. rész

Ha még nem döntötted el, hova utazol idén nyáron és érdekel az asztrológia, kövesd csillagjegyed tippjeit!

Oroszlán

 

Június 9-én Jupiter több hónapos hátrálás után végre elindul előre. Ez kedvező, ha utazni akarsz. Akár belföldre, akár külföldre mész, óriási élmények várnak rád. Kedvező napok: június 13., július 19. Azonban lesz pár rázós nap is: június 25., július 6., augusztus 17. Lehetőleg ezeken a napokon ne utazz! Ha mégis utaznod kell, akkor ne kapkodj! Ez a nyár hőséget hoz. Vigyáznod kell a kánikulával és a túlzott légkondival.

 

 

Szűz

 

Június 6. és július 4. között a Vénusz egy olyan külföldi utazást jelez, ami le fog nyűgözni. Utólag azt fogod mondani, hogy minden pénzt megért. Pont ezért mondj igent! Az égen semmi sem mutat akadályt vagy nehézséget. Utazásra a legkedvezőbb nap a június 24. Szent Iván-napra virradóan ráadásul még újhold is lesz, amitől az egész még misztikusabbnak ígérkezik, akár külföldre utazol, akár itthon ünnepled a hagyományokat.

 

 

Mérleg

 

Június 20-ig, ill. július 5. és 30. között a legjobbak a konstellációk, ha utazni szeretnél. Legszuperebb napok: június 3., 13., július 18. Viszont lesznek rázós napok is: június 9., 15., 18., július 24. Tanácsos lenne ezeken a napokon egy helyben maradni. Igyekezz úgy alakítani a programodat, hogy vagy még nem indulsz, vagy már ott vagy, vagy már hazaértél. Ha ez nem jön össze, akkor legyél végtelenül türelmes mindenkivel!

 

 

Skorpió

 

Feltétlenül víz mellé kell menned. Ott tudsz ellazulni, feltöltődni. Utazásra a legalkalmasabb időszak: június 4. és július 21., ill. július 31. és augusztus 25. között. Legjobb napok: június 26., 28., július 6., augusztus 12. Sajnos pár rizikós nap is lesz: június 30., július 2., 9., 10., augusztus 15. Jól tennéd, ha ezeken a napokon nem utaznál. Persze nem a félelem, hanem az óvatosság a megelőzés leghatékonyabb módja…

 

Cikkünket a következő négy csillagjeggyel folytatjuk…

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

Forrás: NLCafé

#kapcsolódó

Városi Verébavató pénteken!

Városi Verébavató pénteken!

Második alkalommal rendezik meg a Városi Verébavatót, erről volt szó a Nyíregyházi...

Nyíregyháza tele van Pokémonokkal

Nyíregyháza tele van Pokémonokkal

A városban is sokan Pokémon-lázban égnek, telefonjaikkal járják az utcákat,...