Babát vár a sztár

Babát vár a sztár

Szabó Zsófi szinte biztos volt benne, hogy betegsége miatt természetesen úton nem eshet teherbe. Egy ru­tin­vizs­gá­lat során derült ki, tévedett.

Szabó Zsófi és férje, Zsolt, szinte a megismerkedésük első percétől tervezték a családbővítést, de a pici sehogy sem akart megfoganni.

A színésznő időközben megtudta, hogy inzulinrezisztenciában és endometriózisban szenved, így szinte biztos volt benne, hogy természetes úton nem is eshet teherbe. Férjével már eltervezték, hogy nyár végén belevágnak a lombikprogramba, aztán egy vizsgálaton megtörtént a csoda.Zsófi a Story magazinnak mesélt boldogságáról.

"Egy rutinvizsgálatra mentem a nőgyógyászomhoz, hogy megnézze, hogyan változtak a ciszták a testemben, és akkor közölte: ő bizony már lát egy babát. Zsolti éppen Nyíregyházán volt. Nem tudtam, mit csináljak. Vegyek egy kis cipőt, amit pár nap múlva odaadok neki, vagy csináljak valami egyéb kis ajándékot? De egyszerűen nem tudtam magamban tartani a hírt. Felhívtam és megkérdeztem, egyedül van-e. Mondta, hogy nem, én pedig kértem, hogy később hívjon vissza. Persze aggódni kezdett, hogy mi lehetett a vizsgálaton, de megnyugtattam, hogy nincsen semmi gond."

Amikor már egyedül volt, visszahívott, és akkor mondtam el végre: Apa leszel!

- - mesélte a magazinnak boldogan Szabó Zsófi.

#kapcsolódó

Gera és Friderika Nyíregyházán

Gera és Friderika Nyíregyházán

A sikerről őszintén - Gera és Friderika

Kállay Saunders - Táncoljunk

Kállay Saunders - Táncoljunk

Kállay Saunders újra magyarul énekel legújabb, Táncoljunk című dalában, amelyhez...