Kikért izgulhatunk ma?

Kikért izgulhatunk ma?

A Duna Arénában ma is telt ház előtt állhatnak rajtkőre legkiválóbb úszóink a vizes világbajnokságon. Hosszú Katinka, Verrasztó Evelyn, Cseh László, Kenderesi Tamás mellett az 1500 méteres gyorson döntőt úszó Kapás Boglárkáért és Késely Ajnáért, valamint a 200 méter gyorson szintén döntőbe jutott Kozma Dominikért is izgulhatunk. Este a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában férfi pólóválogatottunk a legjobb négy közé jutásért játszik. Akik a lelátóra már nem kaptak jegyet, a szurkolói zónákban drukkolhatnak.

A VB kezdete óta töretlen az érdeklődés a 17. FINA Világbajnokság mérkőzései iránt, a különböző versenyszámok helyszínein eddig 230 ezren drukkoltak a versenyzőknek.

A hangulatra ma sem lesz panasz a Duna Arénában, hiszen az úszóversenyek mai előfutamaira és a döntőkre is alig van jegy, így várhatóan ismét telt ház előtt úsznak a sportolók. Délelőtt női 200 méter gyorson selejtezőt úszik Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn, férfi 200 méter pillangón Cseh László és Kenderesi Tamás, míg férfi 800 méter gyorson Gyurta Gergely. Délután a női 1500 méter gyors döntőjében két magyarnak, Kapás Boglárkának és Késely Ajnának is szurkolhatunk, a férfi 200 méter gyors döntőjében pedig Kozma Dominikért izgulhatunk.

A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában várhatóan szintén telt ház előtt ugrik ma a medencébe férfi pólóválogatottunk. Erre a mérkőzésre kaphatóak még jegyek a hivatalos jegyértékesítő oldalon. A csapat 20:30-tól Oroszország ellen küzd a legjobb négy közé jutásért.

Azoknak sem kell lemondaniuk a közös szurkolás élményéről, akiknek nem sikerült a lelátókra jegyet szerezniük. A Duna Arénánál és a Margitszigeten kialakított szurkolói zónákban a színes programok és remek koncertek mellett óriási képernyőkkel várják a látogatókat. Tegnap a Duna Aréna Fan Zone-ban több mint 17 ezren szurkoltak.

 

Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.

#kapcsolódó

Legyőztük Ausztriát!

Legyőztük Ausztriát!

2 gólt is rúgott a magyar válogatott, nagyszerű győzelemmel zárta Magyarország...

Női torna bemutató és házi verseny a Zrínyiben

Női torna bemutató és házi verseny...

Iskolánkban a kézilabda mellett a női torna az egyik folyamatos sikereket hozó...