Öt ok, ami miatt megéri elmenni a gólyatáborba

Öt ok, ami miatt megéri elmenni a gólyatáborba

Nem sokára megkezdődik a gólyatáborok időszaka. Ha titeket is felvettek egyetemre idén, akkor már biztosan tervezgetitek az első szemesztert, de ezt még egy hatalmas kaland előzi majd meg, a gólyatábor.

1. A híresztelésekkel és a legendákkal szemben, nincsen erőszakos alkoholfogyasztás vagy megalázó feladatok. A gólyatábor csak pár nap a jövőbeli szaktársaiddal és a felsőbb évesekkel.

2. Már itt elkezdhetsz ismerkedni. A gólyatáborokban olyan barátságok és kapcsolatok alakulnak, amik az egész egyetem alatt végigkísérhetnek.

3. Az első hét az egyetemen ismerősök nélkül unalmas és ijesztő lehet, de ha a gólyatáborban már megismered a gólyák többségét, akkor nem idegen arcok között kell eltöltened a szeptembert.

4. A gólyatáborban hasznos információkat kaphatsz az egyetemről, az oktatókról és a rád váró kihívásokról. Minderről a felsőbb évesek nagyon sokat tudnak mesélni.

5. Sok egyetemen gyakorlati tapasztalatot is szerezhetsz, mellyel szeptemberben nem lesz majd gond megkezdeni az alapozó tárgyakat. Olyan tudást szerezhettek, mely elengedhetetlen lehet a későbbiekben. Sok egyetemen felkészülést biztosítanak sok tárgyból a gólyáknak, már a tábor ideje alatt.


eduline.hu

fotó:internet

Sokan mondják, hogy a gólyatábor egy felejthetetlen élmény, és igazuk is van. Persze, ha éppen nem tudtok elmenni akkor sem maradtok ki semmiből, de egy független környezetben távol az egyetemtől mégiscsak más a helyzet.

#kapcsolódó

AUSZTRIA NEMZETI ÜNNEPE – FOGADÁST TARTOTTAK A VÁROSHÁZA KRÚDY TERMÉBEN

AUSZTRIA NEMZETI ÜNNEPE – FOGADÁST...

Az Osztrák Köztársaság Nemzeti ünnepe, pontosabban két történelmi esemény alkalmából...

Könyvtári teadélután az egyetemen

Könyvtári teadélután az egyetemen

Részletekért kattints ide!