KETTŐBŐL KETTŐ!

KETTŐBŐL KETTŐ!

Második meccsét is megnyerte a Nyíregyháza Spartacus!

Nyíregyháza Spartacus - Budaörs 4-2 (1-1)

Városi Stadion 3800 néző

Jv: Ducsai József (Punyi, Berényi)

Nyíregyháza: Jova - Hinora, Rubus, Kelemen, Forró - Csilus, Holdampf, Pekár (Kesztyűs 80.p), Rezes - Rudolf (Bajzát 80.p), Dragóner (Sinanovic 72.p)

vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Budaörs: Bese - Marques-Airosa (Menyhárt 91.p), Medgyes, Kékesi, Tányéros, Sajbán Miklós. , Lengyel (Ódé 69.p), Bakos, Sajbán Máté, Czvitkovics(Horváth 66.p), Deli

szakmai igazgató: Bognár György

Rudolf végzett el szabadrúgást 40 méterre a kaputól, Bese védett a 2. percben. A másik oldalon egy szöglet után Marques-Airosa lőtt fölé. Nagy helyzet a 10. percben, Pekár lépett ki középen, és utolsó pillanatban szögletre mentettek a védők. A sarokrúgást Pekár László végezte el, Kelemen Dávid pedig a kapuba fejelt, 1-0! Gyorsan egyenlített a Budaörs, egy jobb oldali beadásra Deli érkezett pontosan középen és a kapu bal oldalába fejelt a 13. percben, 1-1. A folytatás mezőnyjátékot hozott, de mindkét csapat lendületes akciókat vezetett. A 26. percben Rudolf végzett el a bal oldalról szabadrúgást, lövését Bese a felső lécre tolta, onnan pattant szögletre a labda. A másik oldalon Czitkovics lőhetett tisztán kapásból, centikkel ment mellé a labda, majd egy beadás után Jova védett nagyot egy közeli fejesnél. A 37. percben Dragóner indult meg a bal oldalon, de a beadása Rudolf mögé érkezett, nagy lehetőség volt. Újabb helyzet, Pekár szöglete után Rezes csúsztatott, védett a vendégek kapusa. Veszélyes vendég kontra az első félidő végén, Jova kivetődve mentett. Az első félidő több gólt nem hozott, döntetlen volt az állás. A második játtékrész elején sok volt a hiba, nem alakult ki helyzet. A Szpari játszott mezőnyfölényben, de a 62. percben egy kontra végén Marques-Airosa került helyzetbe, Jova védett, a kipattanó után viszont Sajbán Máté a kapuba kotorta a labdát, 1-2. Azonnal jött a válasz! Egy bal oldali beadás után Csilus Tamáshoz került a labda, aki 20 méterről a kapuba csavart, 2-2! A 68. percben Medgyes szabálytalankodott, és megkapta második sárgalapját, így kiállította a játékvezető. A szabadrúgás után jött a Szpari gól! Dragóner Filip robbant be középen és közelről a kapuba lőtt, 3-2! A 77. percben Rudolf végzett el szabadrúgást, ám fölé csavart. Egy perccel később Rudolf Gergely ment el a bal oldalon, tökéletesen passzolt Rezes Lászlóhoz, aki középről a kapuba lőtt, 4-2. Fölényben játszott a Nyíregyháza, és magabiztosan őrizte előnyét. Bajzát Pétert hatalmas taps fogadta amikor pályára lépett. Több gól nem esett, a Szpari második meccsét is megnyerte!

Lucsánszky Tamás: Egy rendkívűl kellemetlen, agresszív csapatot sikerült ma legyőznünk Hátrányból is sikerült megfordítanunk a találkozót, mely mutatja a tartásunkat. Köszönet a szurkolóknak, akik 1-2-nél is buzdítottak bennünket, Csilus Tamás gólja pedig fordulópontot jelentett. .

Bognár György: A kiállításig volt esélyünk a meglepetésre, utána már nem. Ott öt perc alatt a Nyíregyháza megfordította a meccset, és van olyan jó csapat, hogy megnyerje a találkozót.

Dankó László


#kapcsolódó

Újabb házibajnokságot tartottak a dartsosok

Újabb házibajnokságot tartottak a dartsosok

Kovács Gábor a csúcsra ért!

Szavazz Gera góljára!

Szavazz Gera góljára!

Már ott van a TOP10-ben Gera Zoltán gólja az UEFA szavazásán. Szombat 11 óráig...