Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője

Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője

2017. augusztus 19-én, 11 órától izgalmas rendezvényre várnak mindenkit! Helyszín a Bujtosi-tó. Részletekért kattints ide!


I. Úszó - Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője Verseny kiírás 



KÜLDETÉS: Ereszd szabadjára a fantáziádat és építs egy igazán eredeti úszó alkotást! Már akkor nyerő lehetsz, ha az alkotásod csak annyi ideig fenn tud maradni a vízen, amíg a zsűri szemügyre veszi a műveket, hiszen idén öt kategóriában hirdetünk eredményt. 

A NEVEZÉS FELTÉTELEI: A házilag épített úszó tárgy alapanyaga bármi lehet. Az eszköz eredeti rendeltetése nem lehet vízi szállítás, és evezéshez sem használható a klasszikus evezők. Az úszó eszközön minimum 3 főnek kell tartózkodni. A fedélzeten háromnál többen is lehetnek, de csak 3 fő evezhet/hajthatja a járművet – végig ugyanaz a 3 fő! 14 év alatti versenyző csak szülői engedéllyel és szülői felügyelet mellett vehet részt a versenyben.
Az úszó eszközön a versenyzők saját felelősségre tartózkodnak. 
A versenyzők részére mentőmellényt biztosítunk, melyet a nevezéskor a helyszínen lehet igényelni.

Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője 2017 JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE: http://airaquabuvarklub.hu/images/uatv2017nev.pdf

A kitöltött jelentkezési lapokat kérjük a supervaczy@gmail.com címre visszaküldeni, a tárgy mezőben, kérjük, tüntessék fel: JELENTKEZÉS ú.a.t.v.



II. Úszó - Alkalmatlanságok Főzőversenye Verseny kiírás



Az Úszó Alkalmatlanságok Tréfás vetélkedőjével egy időben megszervezésre kerül az Úszó Alkalmatlanságok Amatőr Főző versenye is! Legfeljebb 10 csapat nevezésére van lehetőség, egy-egy csapat 3-5 főből állhat. Persze a szurkolók, tanácsadók, rokonok, barátok létszáma végtelen is lehet. A csapatok választhatnak, vagy marha, vagy sertés, vagy csirke húsból készült ételek közül, mindenki magának dönti el milyen húst választ. A főzéshez szükséges alapanyagokat, illetve az ahhoz szükséges kellékeket (gázpalack, gáz zsámoly, üst, üstház, fűszerek, köret, stb.) a csapatok maguknak kell, hogy biztosítsák.
Az egyedi specialitások elkészítésére 09:00-14:00 között van lehetőségük, majd ezután a szakértő zsűri rangsorolja azokat. Az elkészült ételek a látogatók által megvásárolhatók, fizetni a helyszínen megváltott kóstoló jegyekkel tudnak a látogatók. Minden csapatnak minimum 50 adag ételt kell készítenie, az adagok ára 200,- 500,- 800,- vagy 1000 Ft lehet, viszont a rendezvény szervezői, koordinátorai, illetve a fellépők és árusok díjtalanul kóstolhatják meg a az elkészült ételeket.
A versenyen való részvétel csak saját felelősségre, és a verseny kiírás tudomásul vételével lehetséges.
Jelentkezési határidő: 2017. augusztus. 14

A versenyen való részvétel feltétele a fertőző betegségektől való mentesség, illetve az egészségügyi szabályok figyelembe vétele, és betartása.
A szervezők a nevezés bírálati jogát fenntartják, a nevezők aláírásukkal elismerik, hogy a verseny szabályokat betartják.

Úszó - Alkalmatlanságok Főzőversenye 2017 JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE:
https://data.hu/get/10648349/U.A.F._nevezes.docx

A kitöltött jelentkezési lapokat kérjük a supervaczy@gmail.com címre visszaküldeni, a tárgy mezőben, kérjük, tüntessék fel: JELENTKEZÉS FŐZŐVERSENYRE.




III. Úszó - Alkalmatlanságok Családi Evezős Vetélkedője Verseny kiírás



Nevezz be családod 4 tagjával és evezzetek!
FELTÉTELEK:
• A csapat maximum 4 fős lehet
• A csapat tagjainak családtagoknak kell lennie (nagyapa, nagymama, unokatestvér, unoka, testvér, anyuka, apuka, gyermekek)
• 14 évnél fiatalabb csapattagok csak és kizárólag szülői engedéllyel és szülői felügyelet mellett vehetnek részt a versenyben.

A csapat tagjainak mentőmellény viselete kötelező, amit a helyszínen biztosítunk.
Nincs más dolguk, mint a nevezési lapot kitöltve visszaküldeni!
Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 14.

A szervezők a nevezés bírálati jogát fenntartják, a nevezők aláírásukkal elismerik, hogy a verseny szabályokat betartják.

Úszó - Alkalmatlanságok Családi Evezős Vetélkedője 2017 JELENTKEZÉLI LAP LETÖLTÉSE:
https://data.hu/get/10648352/U.A.Cs.E.V._nevezes.docx

A kitöltött jelentkezési lapokat kérjük a supervaczy@gmail.com címre visszaküldeni, a tárgy mezőben, kérjük, tüntessék fel: JELENTKEZÉS CSALÁDI EVEZŐS VETÉLKEDŐRE.

#kapcsolódó

Orbán Viktor: Az igazán nehéz szakasz most következik

Orbán Viktor: Az igazán nehéz szakasz...

Orbán Viktor: Az igazán nehéz szakasz most következik

Tavaly sikerült! - Szavazzunk most is az Aquariusra, hogy első legyen

Tavaly sikerült! - Szavazzunk most...

A Szallas.hu, mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár hatodik...