Megszülettek a pótfelvételi ponthatárai

Megszülettek a pótfelvételi ponthatárai

Meghatározták a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, 2017. szeptemberben induló képzések ponthatárait, amelyek legegyszerűbben a felvi.hu nyitóoldalán található keresőből érhetők el.

Az E-felvételiben a felvételizők személyre szabottan is meg tudják tekinteni az eredményt (a Jelentkezések és ponthatárok menüpontban). Akik megadták a mobilszámukat, SMS-ben is értesítést kapnak a ponthatárokról. Okostelefonos appjaink is mutatják a pótfelvételi ponthatárokat (akik már korábban letöltötték telefonjukra, azoknak frissíteniük kell az alkalmazást).

A most megállapított ponthatárok azonosak, vagy egyes esetekben magasabbak, mint az általános eljárásban megállapított ponthatárok. A jelentkezők a döntést követően most is kapnak SMS-ben értesítést az eredményről. A besorolási döntés legkésőbb 2017. augusztus 28-ig az E-felvételi Hivatalos iratok menüpontjában lesz elérhető, amelyről minden jelentkező e-mailben is értesítést kap. A felvettek a felsőoktatási intézményektől kapják meg a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos teendőkről szóló értesítést.

A felvettek a felvételi határozatot, a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a felsőoktatási intézménytől kapják meg 2017. szeptember első napjaiban.


felvi.hu

fotó:internet

#kapcsolódó

SóstóFeszt 2017 - Fotók! Hamarosan jön a videó is!

SóstóFeszt 2017 - Fotók! Hamarosan...

Idén 6. alkalommal rendezték meg Nyíregyházán a SóstóFesztet. Mint mindig,...