Útravalós kirándulás Budapestre

Útravalós kirándulás Budapestre

Zays diákok élménybeszámolója. Katt ide!

Az Útravaló csapatversenyen elért első helyezésünkért kaptuk ezt az utat ajándékba. Augusztus 26-án, szombaton került sor erre a kirándulásra.


Első utunk a Korda Filmstúdióba, Etyekre vezetett. Nagyon sok érdekességet hallhattunk illetve láthattunk a filmek világáról. Betekintést nyertünk több filmes díszletbe is. Sétáltunk abban az utcában, ahol a Hellboy 2filmet forgatták.


Sok kulisszatitkot árultak el nekünk és kipróbálhattuk a fordított szobát vagy azt, hogy milyen egy motoron ülve filmes effektekkel száguldani. Ez után megvendégeltek mindet egy finom ebéddel. Utána bejártuk Budapest utcáit egy városnéző busszal.


Jártunk a Gellérthegyen, ahol izgalmas sztorikat hallhattunk idegenvezetőnktől, aki mellesleg vicceket is jól tudott mesélni… Megnéztük a főbb látványosságokat és sok minden újat is hallhattunk. Jól sikerült ez a kirándulás és nagyon szépen köszönjük Simon Miklós tanár úrnak, hogy végig segítette a csapatot. Reméljük sok ilyen izgalmas és érdekes program vár ránk a 2017-2018-as tanévben is.



A Valóra Vált-ok csapat nevében lejegyezte Huszti Nikoletta és Kubancsik Nelly

#kapcsolódó

TAVASZI BŐRÁPOLÁS TIPPEK

TAVASZI BŐRÁPOLÁS TIPPEK

A hirtelen jött felmelegedés nem csak a szervezetünket, a bőrünket is megviseli,...