Kamaszkritikus kerestetik!

Kamaszkritikus kerestetik!

Folyton a könyveket bújod? És van is véleményed róluk, amit megosztanál másokkal? Egyszerűen imádsz írni? Akkor jelentkezz Kamaszkritikusnak a Tilos az Á Könyvekhez!

Ha betöltötted már a tizenkettőt, de még nem vagy tizenkilenc, nincs más dolgod, mint írni egy 2500-3000 karakteres (szóközzel) ajánlót bármely Tilos az Á Könyvről!

A Tilos az Á könyveit itt találod.

Az ajánlód mellé csatolj magadról egy képet és egy rövid(!) bemutatkozást, amiben leírod, hogy hívnak, hány éves vagy, hol tanulsz és miért szeretnél a Tilos az Á kamaszkritikusa lenni. Ha vezetsz könyvekkel kapcsolatos blogot/vlogot/tumblrt/stb. akkor linkeld be a bemutatkozásod végére!

Küldd el a pályázatodat szeptember 12-ig a tak@tilosazakonyvek.hu-ra, az e-mail tárgyához pedig írd be, hogy "Kamaszkritikus".


Sosem írtál még könyvajánlót? Semmi gond! Itt van néhány támpont, hogy mire figyelj:

- Adj címet a cikkednek!
- Ne csak a könyv történetet meséld el!
- Fejtsd ki, miért tetszett! (pl. A mondanivalója miatt, a szereplők miatt, a hangulata miatt, az író stílusa miatt, stb.)
- Mondd el, kinek ajánlanád és miért, vagy kinek nem ajánlanád semmiképp és miért nem!
- De ne feledd, nyugodtan ereszd el magad, ez nem egy iskolai dolgozat! Írj szabadon, olyan stílusban, amilyenben szeretnél, AMI TE VAGY!


A beérkező pályázatokat a Kiadó szerkesztősége fogja elbírálni. Az első tíz helyezett Tilosos táskát kap ajándékba és egy szabadon választott Tilos az Á Könyvet!

Ha a csapatunk tagja leszel, megjelenés előtt olvashatod a könyveket, kipróbálhatod magad újságíróként, megismerkedhetsz a szerzőkkel és nem utolsó sorban folyamatosan bővítheted otthoni könyvtáradat!

Mire vársz még? Ragadj billentyűzetet és írj!


pagony.hu

#kapcsolódó

Készíts egy videót és nyerj akár 100 ezer forint értékű utalványt!

Készíts egy videót és nyerj akár 100...

Nyíregyházi diák vagy? Készíts egy videót és nyerj!

Jelentkezz Te is! Szavalóverseny az Abigélben

Jelentkezz Te is! Szavalóverseny az...

Az Abigél Többcélú Intézmény sok szeretettel meghívja Önöket, a III. Szabó...