Jól halad a szálloda építése Sóstón

Jól halad a szálloda építése Sóstón

Wellness és konferenciahotel épül a Modern Városok Program keretében Sóstógyógyfürdőn. Az építkezés terv szerint halad. A szerkezetépítés 60 százaléka elkészült, az alagsorban pedig már többek között a víz-, szennyvíz-, légtechnikai vezetékek és az elektromos hálózat szerelése is tart.

122 SZOBA

 

Július végén tették le az új, négycsillagos szálloda alapkövét Sóstógyógyfürdőn. A wellness-konferencia hotel a Modern Városok Program keretében épül; a munkálatok már javában tartanak, az építkezés terv szerint halad. Összesen 122 szoba, közel 150 fős étterem terasszal, látványbár, szekcionálható konferenciaterem, 90 férőhelyes mélygarázs és 63 felszíni parkoló – ez épül most Sóstógyógyfürdőn. Podlovics Roland projektmenedzser elmondta, a szerkezetépítés jól halad, egyre magasabbra emelkedik a hotel. A mélygarázs szinte teljesen elkészült, több helyen már tart a víz-, szennyvíz-, légtechnikai vezetékek és az elektromos hálózat szerelése is. A tervek szerint 2018 májusában készül el az épület, utána kezdődhet az eszközbeszerzés, így a jövő évi főszezonban már megnyithatja kapuit a szálloda.

 

SZERKEZETÉPÍTÉS, SZIGETELÉS

 

A Hotel Sóstó Resort and Spa, négycsillagos szálloda szerkezetépítése eltérő készültségű a két dilatációnál – ez lehetővé teszi a társszakmák mielőbbi bevonását. A szobák kialakítása a földszinten már tart, a harmadik emelet szerkezetépítése még készül, a külső részen pedig az alagsor feletti zöldtetők szigetelése, külsőközművek fektetése indult el. A szezonzárást követően elkezdődött a hotelt a strand öltözőjével és az élményfürdővel összekötő gyalogoshíd szerkezetének építése, a tartóoszlopok alapozásával. A látványos üvegfolyosónak köszönhetően a hotel vendégei kényelmesen átsétálhatnak majd a strandra vagy az élményfürdőbe, akár annak gyógyászati szárnyába.



Dér Vivien

#kapcsolódó

Újabb kitüntetés Nyíregyházának

Újabb kitüntetés Nyíregyházának

Nyíregyháza - Iserlohn - Chorzów kapta a legmagasabb kitüntetést a"Lebendige...

Központi Ballagás fotókkal és videókkal!

Központi Ballagás fotókkal és videókkal!

Idén is megtartották a Központi Ballagást. Ez alkalommal új helyszín adott...