Több mint egy évet kell rá várni

Több mint egy évet kell rá várni

Igazi parádés megoldásokkal és bazi nagy cliffhangerrel zárult a Trónok Harca hetedik évadja. A holtak serege, a mások már egy döglött sárkánnyal neki is estek a falnak, miközben Dany és Havas John szerelme szárba szökkent, arról nem is beszélve, hogy Cersei megint álnok terveket szövöget. És, mikor ennyire várjuk a folytatást, akkor jön az arcul csapás!

Arra ugyanis, hogy megtudjuk, mi fog történni, és hogyan is zárul le ez a tökéletes fantasy sorozat, úgy nagyjából másfél évet kell várni! Micsoda??? Bizony, a Hollywood Reporter információi szerint -bár a forgatások már most októberben elkezdődnek- a munkálatok jövő szeptemberig tartanak majd. És, ha ez így van, akkor a rengeteg utómunka legalább decemberig eltart. Így csak a 2019-es tavaszi szezonra kerülhet képernyőre a finálé, azaz a 8. évad.



Azt biztosan tudni lehet, hogy 6 rész fog készülni, ami azért kevésnek tűnik, de az alkotók elmondták korábban, hogy egy-egy rész mozifilm hosszúságú, azaz 80-90 perc lesz majd. És remélhetőleg nem lesznek olyan elnagyolt és összecsapott dolgok, mint a hetedik évadban. A büdzséjük is emelkedett, 10 millió dollárról 15 millára/rész, így bízzunk benne, hogy mindent felülmúl majd a végső történet.


Forrás: Noizz.hu

#kapcsolódó

Újra magyar rövidfilm nyert az Oscaron!

Újra magyar rövidfilm nyert az Oscaron!

Deák Kristóf rendező és Udvardy Anna producer kapta a Mindenki című alkotásért...

A Beavatott-sorozat: A hűséges

A Beavatott-sorozat: A hűséges

Cinema City Nyíregyháza - színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm,...