Nyíregyházára utazik az Innovatív Pedagógus Konferencia!

Nyíregyházára utazik az Innovatív Pedagógus Konferencia!

2017. november 25-én ismét lesz Innovatív Pedagógus Konferencia és MIE Expert Találkozó, ezúttal Nyíregyházán, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum szervezésében, Zsigó Zsolt szakmai vezetésével.

A vándortalálkozó szervezésének stafétabotját a Microsoft Innovatív Pedagógusai adják kézről-kézre: Rizsákné Bíró Judit indította el a sorozatot Hatvanban, majd jött Nemes-Nagy Erika Szegeden és Skultéty Katalin Miskolcon - most Nyíregyházán a sor.

Ez az alkalom bizonyos szempontból rendhagyó: Zsigó Zsolték STEM műhelyén felbuzdulva a mostani alkalommal egy egész "Hacking STEM" szekció kap helyet, lesz miben kipróbálniuk magukat a természettudományos tárgyak kedvelőinek. A STEM-blokk mellett folyamatosan mennek majd a workshop-ok is a legkülönbözőbb témákban a digitális tanulási terektől a mobil eszközök órai alkalmazásáig mind alsós, mind felsős ötletekkel, kezdőknek és haladóknak, humán és reál tárgyakat tanítóknak egyaránt.

A konferencián a szervezők számos párhuzamos műhelynek és workshopnak adnak helyet, ezért fontos a regisztrációs lapon az átfedéseket figyelembe véve megadni, hogy ki hány workshop-on venne részt, ill. hogy szeretne-e helyet foglalni a STEM-blokk "maker" asztalainál. Összesen 3 workshop-idősáv van, természetesen mindenki maga dönt arról, ezekből hányon vesz részt és melyek alatt csatlakozik inkább az egyéb, párhuzamos aktivitásokhoz a „Hacking STEM” és az „Under Construction” blokkokban.

A szervezők a regisztrációk alakulásával, az érdeklődésnek megfelelően alakítják ki a workshopok végleges sorrendjét és azok esetleges, igény szerinti ismétlését.

A konferencia szombaton 10:00-16:00-ig tart, erre minden pedagógust szeretettel várnak a szervezők. A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött - REGISZTRÁCIÓ ITT.

A programváltoztatás joga fenntartva.

#kapcsolódó

HŐSÉG - 40 FOK KÖRÜLI MELEGGEL KEZDŐDIK AZ AUGUSZTUS

HŐSÉG - 40 FOK KÖRÜLI MELEGGEL KEZDŐDIK...

Maximumra kapcsol a nyár. Készítsük fel szervezetünket, a hét második felében...

PÁLYAVÁLASZTÁSI FÓRUM A ZRÍNYIBEN

PÁLYAVÁLASZTÁSI FÓRUM A ZRÍNYIBEN

A Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium a nyolcadikos diákok és szüleik...