Find Your Way to Scotland a Zrínyiben

Find Your Way to Scotland a Zrínyiben

A Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium minden évben játékos, kulturális vetélkedőt szervez hetedik, nyolcadik osztályos tanulóknak Find Your Way to Scotland címmel.

A megmérettetés két fordulóból áll.  Az első rész feladata volt, hogy Skóciát népszerűsítő, digitális anyagot, prezentációt késztettek a gyerekek. Felhívásunkra húsz pályamunka érkezett, a tíz legjobbat hívtuk be a verseny folytatására, az iskolai fordulóra.

Az iskolai vetélkedő időpontja: 2017. november 21. kedd 15 óra

A vetélkedő helye: Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium, 28-as tanterem (4400 Nyíregyháza, Széchenyi utca 29-37.)

 

Az iskolai forduló igen látványos elemekből épül fel. A versenyző gyerekek, film, kultúra, földrajz, hagyományok és műemlékek témakörökben csillogtathatják meg tudásukat.

A vetélkedőt az angol munkaközösség tagjai készítették elő, de a lebonyolításban diákjaink is segítenek. A megmérettetésnek tétje is van, hiszen a legjobbak értékes jutalomban részesülnek.

Az esemény célja, hogy az intézményünk iránt érdeklődő diákok bepillantást nyerjenek iskolánk életébe, tudják és lássák azt, hogy a színvonalas oktató-nevelő munka mellett szabadidejüket hasznosan is eltölthetik azok, akik az idén 100 esztendős középiskolában tanulnak. 

#kapcsolódó

 Szavazz Te is az Aquarius Élmény- és Parkfürdőre!

Szavazz Te is az Aquarius Élmény- és...

Elindult az Év turisztikai attrakciója szavazás!

Bródy Fizika Kísérletverseny! Nevezz Te is!

Bródy Fizika Kísérletverseny! Nevezz...

A Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola, és Kollégium, valamint...