Prima Díjas alkotó a Széchenyiben

Prima Díjas alkotó a Széchenyiben

Rangos elismerésben részesült kollégánk, Nagy Zsuka a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei XII. Prima Díj ünnepélyes gálaműsorán, melynek keretében a Vállalko-zók és Munkáltatók Országos Szövetsége megyei szervezete a szellemi élet, kul-túra, tudomány, művészet és a sport kiválóságait díjazta. Iskolánk magyar nyelv és irodalom szakos tanára országosan is elismert költőként a Magyar Iro-dalom kategóriában különdíjat vehetett át.

Szívből gratulálunk és különösen büszkék vagyunk rá, hogy pedagógusi munkája mellett – amely a tanórai tevékenységen túl évek óta kiegészül számos iskolai, városi ünnepi műsor összeállításával, megrendezésével; országos és megyei versenyeken való igen sikeres felkészítéssel; diákalkotók támogatásával; különböző városi versenyek zsűrijében és rendhagyó irodalomórákon való részvétellel – az irodalomban is elismerésre méltót alkot.



Évek óta jelennek meg írásai különböző antológiákban; nyomtatott és elektronikus folyóiratokban; nemrégiben került az olvasókhoz Küllők, sávok c. verseskötete; azt követően a Tokaji Írótábor Nagydíját is átvehette, hogy csak néhány fontos mozzanatot emeljünk ki irodalmi tevékenységéből.

Alkotói és pedagógusi munkájában is további szép sikereket kívánunk!

 

Téglásiné Buda Anita
könyvtárostanár

#kapcsolódó

ÖRÖM A ZENE!

ÖRÖM A ZENE!

A Váci Mihály Kulturális Központ idén is megrendezi az "Öröm a Zene" elnevezésű...