Megnyitott a Mömax! Videóval!

Megnyitott a Mömax! Videóval!

TÖBB MINT NEGYVEN ÚJ MUNKAHELYET TEREMTETT A BÚTORÁRUHÁZ.

Több mint negyven főnek biztosít munkát az az új bútoráruház, mely ma nyitotta meg kapuit. A Mömax az ország különböző pontjain rendelkezik boltokkal, a nyíregyházi a 9. áruházuk. Abban bíznak, hogy határon túlról is érkeznek majd vásárlók hozzájuk.

 

A Baumax 1991 óta volt jelen Magyarországon, 2014 év végén 798 főt foglalkoztatott 12 áruházában és további 6 másik telephelyén, amelyek végül 2015 áprilisig sorban bezártak, így Nyíregyházán is. 

Az ingatlanokat a magyarországi Möbelix és Mömax áruházak üzemeltetője, az ausztriai Lutz cég leányvállalata vásárolta meg. Nyíregyházán az elmúlt hetekben folyamatos felújítási és átalakítási munkálatok zajlottak, és ma átadták az ország 9. Mömax áruházát, mely több mint negyven főnek ad munkát a szabolcsi megyeszékhelyen. Közülük sokan korábban ugyanitt dolgoztak még a Baumax munkatársaként. A cég a szakképzésre is figyel.


 Az áruház egy teljesen új homlokzati képet, külső, belső világítás- és hangosítástechnikát, megújult gépészeti technikát, új logisztikai központot, valamint áruházi eladótér kialakítást kapott. A következő hetekben újabb munkahelyteremtő beruházás valósul meg Nyíregyházán, rövidesen egy népszerű gyorséttermi lánc nyit üzletet a városban.

 

Dankó László

#kapcsolódó

Polgármesteri bejelentés: Munkácsy marad!

Polgármesteri bejelentés: Munkácsy...

December 16-ig tekinthető meg a Munkácsy 50 kiállítás Jósa András Múzeumban...

Az esti óráktól északnyugat felől újabb, nagy területet érintő havazás kezdődik

Az esti óráktól északnyugat felől újabb,...

A megerősödő déli, délnyugati szél az Alföldön, azon belül is legfőképpen a...