A Sport Centrumban is járt a Mikulás

A Sport Centrumban is járt a Mikulás

237 BAJNOKI ÉREM IDÉN - KÖSZÖNTÖTTE VERSENYZŐIT A NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM

Hagyományteremtő szándékkal rendezett karácsonyi ünnepséget a nyíregyházi klub. 

Sikeres esztendőt tudhat a háta mögött a Nyíregyházi Sportcentrum. A klub versenyzői 237 bajnoki érmet szereztek, 77 arany, 82 ezüst és 77 bronz elosztásban. A hagyományteremtő évzáró ünnepségen közel ezer fiatal vett részt, a bajnokokat pedig külön köszöntötték. Kósa Árpád ügyvezető elmondta, az egykori Nyírsuli az ország egyik legnagyobb sportklubjává nőtte ki magát, a versenyzők hazai és nemzetközi versenyeken képviselik eredményesen Nyíregyháza színeit. Dr. Kovács Ferenc polgármester már a jövőről is beszélt. Rövidesen elkészül a jégpálya, tavasszal pedig az új uszoda alapkövét szeretnék letenni. Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is köszöntötte a sportolókat. 

A kormány által indított programoknak köszönhetően megtriplázódott az igazolt versenyzők száma, és igyekszünk minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy a gyerekek jó körülmények között sportolhassanak - mondta Dr. Szabó Tünde. 

A Continental Aréna falán elhelyeztek egy táblát is mely az érmeket mutatja, egy 257 cm magas grafikon pedig az eredményeket jelképezi. Ezt szeretnék jövőre túlszárnyalni. 


Dankó László


#kapcsolódó

KATUS ATTILA ÜZENT A NYÍREGYHÁZIAKNAK

KATUS ATTILA ÜZENT A NYÍREGYHÁZIAKNAK

A hideg, a kopár táj és a korai sötétedés elriasztja a rendszeresen edzőket...

Bronzérem és Ligakupa győzelem-Videó

Bronzérem és Ligakupa győzelem-Videó

Dankó László és Mikita Eszter beszélgettek az AQUA SE vízilabda-együttes edzőjével,...