AIDS VILÁGNAP A ZAYBAN

AIDS VILÁGNAP A ZAYBAN

A programok az első óra utáni szünetben kezdődtek a megnyitóval, majd a későbbi órák utáni szünetekben képkirakóban és keresztrejtvényben mérhették össze tudásukat az osztályok tanulói.

"2017. december 4-én megrendezésre került iskolánkban az AIDS világnapja, melyet idén osztályunk, a 2/14.a szervezett. A szüneteket igyekeztünk hasznos feladatokkal megtölteni, ezáltal felhívni a figyelmet az AIDS megelőzésére, veszélyeire.


A programok az első óra utáni szünetben kezdődtek a megnyitóval, majd a későbbi órák utáni szünetekben képkirakóban és keresztrejtvényben mérhették össze tudásukat az osztályok tanulói. Fontosnak tartottuk, hogy a diákok betekintést nyerjenek egy HIV+ ember mindennapjaiba, megpróbáltatásaiba, ezért a Philadelphia című filmből vetítettünk részleteket.


A DÖK ötleteként plakátversenyt is hirdettünk. A szervezésben osztályfőnökünk, Papp Miklósné tanárnő mellett segítségünkre volt Szögi Nóra tanárnő akinek ezúton is köszönjük segítségét. Köszönjük az osztályoknak a részvételt, reméljük, hogy mindenki jól érezte magát. Gratulálunk a helyezést elért osztályoknak!"

A szervező 2/14.a osztály

#kapcsolódó

MA VAN AZ ÁLLATOK VILÁGNAPJA!

MA VAN AZ ÁLLATOK VILÁGNAPJA!

Ezt a napot, október 4-ét 1931 óta tekintjük az Állatok Világnapjának, melyhez...

Ma van a Könyv Napja

Ma van a Könyv Napja

1995-ben az UNESCO A KÖNYV NAPJÁvá nyilvánította április 23-át katalán javaslatra....