Jól szerepeltek az inczédys fiúk!

Jól szerepeltek az inczédys fiúk!

Tanulóink közül 4 fő jutott tovább az első hat közé, ahol Szegedi Zoltán első, Csete Ferenc második, Fejes Krisztián negyedik és Németh Dániel ötödik helyezést ért el. A diákokat Bank József műszaki tanár készítette fel.

MAGYARORSZÁG LEGJOBB FŰTÉSSZERELŐ TANULÓJA VERSENY DÖNTŐ 2017.

A Robert Bosch Kft. által szervezett versenyen országosan több mint 300 tanuló vett részt. Iskolánkból 34 fő írta meg az előválogató dolgozatot.


Közülük nyolc tanuló: Fejes Krisztián, Csete Ferenc, Fodor Tamás, Szegedi Zoltán, Németh Dániel, Suhajda Tamás, Lukács Bence, Geletei Gergely jutott be a 12 fős döntőbe. Tanulóink közül 4 fő jutott tovább az első hat közé, ahol Szegedi Zoltán első, Csete Ferenc második, Fejes Krisztián negyedik és Németh Dániel ötödik helyezést ért el. A diákokat Bank József műszaki tanár készítette fel.


Elődöntőben a versenyző diákok rajzfeladatot, tesztfeladatokat és szakmai számítási feladatokat oldottak meg.
A hat fős döntőbe bejutó diákok szerelési feladatot kaptak, össze kellett építeni egy nyolcliteres villanybojlert, egy hideg-meleg vizes mosdóval, cirkulációs szivattyúval. A berendezési tárgyak között ötrétegű műanyag csövet kellett használni préseléses kötéssel. 


A szerelési feladatra egy óra állt rendelkezésre, a feladat első részeként húsz perc alatt el kellett dönteni, hogy milyen szerelvényeket, mennyi csövet, és milyen szerszámokat használnak fel a feladat szerelés végrehajtásához. Aki több eszközt, berendezést, szerelvényt vitt el a szerelőboxhoz, mint amennyit felhasznált, pontlevonással büntették. Aki kapcsolási rajzot igényelt, attól is pontot vettek el. Ha valaki húsz perc után kért plusz anyagot, szintén pontveszteség érte.

#kapcsolódó

Új honlap indult a munkalehetőségek összegyűjtésére a koronavírus-járvány idején

Új honlap indult a munkalehetőségek...

Új honlap indult a munkalehetőségek összegyűjtésére a koronavírus-járvány idején