Újévi fogadalmak

Újévi fogadalmak

Hogyan válhatsz jobb emberré 2018-ban? Íme,egy lista a leggyakoribb újévi fogadalmakról, és még néhány ötlet, hogyan tartsd be, ha már megfogadtad.

1. Legyél egészségesebb

Ez nem csak a fogyást jelentheti. Megnyilvánulhat a több sportolásban, egészségesebb étkezésben, vagy abban, hogy megfogadod, egy kicsit gyakrabban kászálódsz le a kanapéról. Haladj kis lépésekben, fokozatosan változtass, például busz helyett biciklizz vagy gyalogolj a suliba, vagy rendelj salátát hamburger helyett - így egyszerűbben betarthatod, amit megfogadtál.

2. Legyél boldogabb

Ez egy kicsit elvont fogadalom, ami különböző embereknek egészen mást jelenthet. Próbáld meg megtalálni a módját, hogy növeld az önbecsülésedet, vagy csak tölts több időt olyan dolgokkal, amiket szeretsz, ahelyett, hogy azt csinálnád amitől rosszul érzed magad.

3. Legyél egy jobb ember

Jó embernek lenni, azzal, hogy adakozol az időddel vagy a régi dolgaiddal, azoknak, akiknek szükségük van rá, vagy a mindennapi rutinban is váratlan kedvességekkel meglepni szeretteidet (nem feltétlen tárgyi dolog), annyira jó érzés, hogy függőséget okozhat. Kezdd a jótékony pályafutásodat valamelyikkel ezek közül!

4. Rátalálni a szerelemre

Tökéletesen boldog lehetsz szingliként is, de legyünk őszinték: nem lenne nagyszerű érzés találni egy csodás barátnőt/barátot? Nincs olyan varázslat, ami szerelmet visz az életedbe, de ha nyitott vagy az emberekkel, és társasági életet is élsz, akkor nagyobb az esélyed.

5. Több szeretet a családodnak

Ha tetszik, ha nem a családod tagjai a legfontosabb emberek az életedben. A következő évben vegyél néhány mély levegőt, és fogadd meg, hogy egy kicsit kedvesebb leszel velük.

6. Legyél egy jobb barát

Minél több szeretetet adsz a barátaidnak, annál több szeretetet kapsz vissza tőlük. Tehát, tulajdonképpen, ha ragaszkodsz ehhez az újévi fogadalomhoz, nincs semmi vesztenivalód. Számtalan módon segíthetsz a barátaidnak. Nemcsak boldoggá teszel valakit, hanem te is jobban érzed majd magad, és számíthatsz majd az illetőre, ha neked kell segítség.

7. Legyél jobb a suliban

Ez nem azt jelenti, hogy egykettőre színjelesnek kell lenned, de ha felturbózod a sulis teljesítményedet, csak egy picit az elkövetkező félévben, te is jobban fogod magad érezni, és a szüleid büszkék lesznek, és fényesebb jövő elé nézel majd. Tehát mindent egybevetve ez egy jó ötlet.

8. Tanulj valami újat

Nincs jobb érzés annál, mint mikor azt érzed, hogy végre „megkaptál” valamit. Sokszor a suliban tanultakban is van olyan rész, amiben szívesen elmélyednél. Mi lenne, ha a családtagoktól kapott pénz egy részét egy új hobby elsajátítására költenéd? Sokkal élvezetesebb lesz, mint az algebra, és talán életed végéig ezt a hobbyt űzöd majd.

9. Legyél példakép

Egy jó példaképnek lenni egyszerűbb, mint ahogy hangzik. Mindössze okos döntéseket kell hoznod. És meggyőződnöd arról, hogy az emberek hallgatnak rád. Megbirkózol vele, nem?

#kapcsolódó

VIDOR FESZTIVÁL MARGARET ISLANDDAL

VIDOR FESZTIVÁL MARGARET ISLANDDAL

Nézd meg a fotógalériát! A képeket Kohut Árpád készítette!

Okos lámpa

Okos lámpa

Tudja változtatni a színét, a fényerejét, mindezt telefonról egy applikáció...