MAGYAR KUPA - ISMÉT NYÍREGYHÁZÁN

MAGYAR KUPA - ISMÉT NYÍREGYHÁZÁN

Sikeres évet tudhat a háta mögött a Flexi Team Aerobik Egyesület. A nyíregyházi klub versenyzői számos nemzetközi és hazai versenyen vettek részt, ahol jól szerepeltek. A versenyzők szeretnék idén is megismételni az eredményeket.

2017-ben is volt Aerobik verseny a Continental Arénában. Második alkalommal rendezték Nyíregyházán a Magyar Kupa záró fordulóját, ahonnan a legjobbak a döntőbe jutottak. A szervező Flexi Team munkáját a szövetség is értékelte, így már biztos, hogy 2018-ban is a szabolcsi megyeszékhely lesz az egyik helyszín.

- Egy fantasztikus év van mögöttünk, de nagyon magasra raktuk a lécet magunknak, ezért minden esztendőnek úgy vágunk neki, hogy még jobbak legyünk. Nehéz dolog, folyamatosan fejlődik az egyesület de szeretnénk 2018-ban még tovább lépni. A szövetség már jelezte, idén a harmadik fordulót ismét mi rendezhetjük - mondta Magyar D. Judit a Flexi Team Aerobik Egyesület elnöke.



A Flexi Team versenyzői 2017-ben számos érmet szereztek hazai és nemzetközi versenyeken is. Magyarországon a Basic, Challenge és Step kategóriában is ezüstérmet szereztek. De Csehországban és Szlovákiában is részt vettek egy-egy rangos viadalon, ahová ismét meghívást kaptak, és szeretnének elindulni Portugáliában is egy kupán. Itt még a szövetség engedélyére kell várni. Az utazási költségeket az egyesület illetve a szülők állják, akik az elmúlt évben is rengeteget segítettek a felkészülés és a versenyek során. Egyre több olyan sportolója van a klubnak akiknek esélyük van arra is, hogy ott legyenek majd az Európa-bajnokságon. Az elmúlt évben egy komoly fejlesztést is megvalósított a Flexi Team, megvásárolhatták azt a rugalmas talajt, melyen biztonságban gyakorolhatják az elemeket a gyerekek.

Dankó László


#kapcsolódó

Jenei Marcell Koppány és a Mediball

Jenei Marcell Koppány és a Mediball

Jenei Marcell Koppány vagyok 18 éves, az Arany János Gimnázium Általános Iskola...

Életmód tábor-még lehet jelentkezni

Életmód tábor-még lehet jelentkezni

Lugosi Mónika életmód tanácsadó tábora július 28-31-ig tart. A helyes táplálkozáson...