Megvan az idei év álompárja

Megvan az idei év álompárja

Sikeres volt az Álompár: nagyon sokan voltak kíváncsiak a legújabb esküvői trendekre.

Már a szombat reggeli kapunyitáskor is kisebb tömeg várta, hogy elkezdődjön a Kelet-Magyarország napilap Álompár esküvői kiállítása, az érdeklődés pedig egészen a vasárnap esti zárásig kitartott. A rendezvényen több ezren keresték fel a csodaszép standokat. A Continental Arénában közel hetven kiállító kínálta esküvői szolgáltatásait, bemutatva a legújabb ruha-, smink-, fotó- és dekorációtrendeket, de a házasság előtt állók kiválaszthatták a tortájukat, hintójukat, és a násznépnek szánt meglepetéseiket is.



Az érdeklődők, amellett, hogy megismerhették az újdonságokat, hasznos előadásokat hallhattak többek között a házasságkötés jogi kereteiről, de virágkötészeti, sminkes és táncbemutatókat is láthattak. A rendezvény csúcspontja a vasárnap délutáni Álompár vetélkedő volt, ahol a párok közel egymillió forint értékben nyertek ajándékokat, a luxus wellness hétvégétől kezdve a háztartási gépeken, ajándékcsomagokon, virágcsokrokon, tortákon át különböző kedvezményre jogosító utalványokig.


A győztes pár, Bartha Ágnes és Pankotai Richárd  a kiállítás főtámogatójának, a Növekedési Hitel Bank Zrt. jóvoltából egy hőlégballonos élményrepülésen is részt vehetnek.

#kapcsolódó

Áprilisban kezdődik az ügyintézési időszak

Áprilisban kezdődik az ügyintézési...

A jelentkezési időszak lezárása után megkezdődik az adatok feldolgozása, kiépül...

GÖRKAPOCS FESZTIVÁL

GÖRKAPOCS FESZTIVÁL

Újra Nyíregyházán rendezte meg a Görkapocs Fesztivált a Görögkatolikus Metropólia....