Pezsgőzésre hívja rajongóit Szabó Zsófi Nyíregyházán

2016.05.04.
Szabó Zsófi elsők között Nyíregyházán nyitja meg saját márkájú ruhaboltját. A megnyitó ünnepség május 6-án 17 órától kezdődik a Dózsa György utca 5. szám alatt (sétálóutca). A rendezvényen Zsófi pezsgővel köszönti rajongóit és bárki beszélgethet, fotózkodhat vele. Neked is ott a helyed! Hogy miért Nyíregyházán nyitotta első boltját? A cikkből megtudhatod.

- Mi lesz a program a megnyitón? Mi fogadja az odaérkező érdeklődőket?

- Délután 5 órakor megnyitjuk az üzletet, majd következik egy pezsgős köszöntés. Ezt követően megnézhetik a Carnute márka tavaszi kollekcióját, felpróbálhatják és akár meg is vásárolhatják. Én nem szoktam közönségtalálkozókat szervezni, kerülöm a feltűnést, de most mindenkit nagyon nagy szeretettel várok, készíthetünk közös fotókat és mindenkinek szívesen mutatok olyan darabokat a kollekciómból, ami neki a legjobban áll.

- Milyen ruhák várják az érdeklődőket?

- A Carnute első kollekciója, amit tavaszi kollekciónak neveztünk el, de a ruhák egész évben viselhetőek.


- Mit képvisel ez a márka, és honnan jött az ötlet?

- Régi álmom valósult meg ezzel a márkával és természetesen azt remélem, hogy nemcsak a saját örömömre készítünk ruhákat, hanem a nők is szívesen viselik majd azokat. A párom biztatott, hogy vágjak bele, hiszen folyamatos felkéréseket kaptam, hogy legyek különböző márkák arca. Akkor miért ne lehetnék a saját márkámé. Így közösen létrehoztuk a Carnute márkát.

Mindenképpen olyan darabokat tervezünk, amiket én is szívesen választanék a mindennapokban. Munkába és aztán esetleg még egy eseményre is viselhetőek legyenek.

A kulcsszavak: hordhatóság, nőiesség, magabiztosság, trendi elegancia. Fontos, hogy ne csak egy szezonra érvényes ruhákat kínáljunk és ne csak modelleken álljanak jól. Megfizethető áron jó minőséget szeretnénk nyújtani. Változatos, sokoldalú kollekciók létrehozása a célunk.

 

- Honnan jött a márkanév?

- A Carnute francia szó, egy híres versenyló neve és nem mellesleg az egyik leszármazottja a mi lovunk. Nagyon régóta a lovaglás szerelmese vagyok, így a név számomra a kitartást, a szépséget jelenti. Mindazt, ami egy márka, egy vállalkozás sikeréhez szükséges.

 

- Kik számára terveztétek a ruhákat?

- Vannak kivágottabb, bevállalósabb stílusú ruhák a fiatal csajoknak, de vannak komolyabb, szolidabb ruhák, melyek takarják a vállat, a kart, de kihangsúlyozzák a derekat. A ruhák stílusa lefedi azt a korosztályt, akik érdeklődnek irántam és a ruháim iránt.

- Milyen méretűek a ruhák?

- Nemcsak az egészen vékonyak találnak maguknak megfelelő méretet, hanem egészen 42-es méretig gyártunk ruhákat. Tehát mindenkinek érdemes benézni hozzánk. Biztos, hogy fog magának megfelelő ruhadarabot találni.

- Miért pont Nyíregyházát választottad helyszínül a bolt megnyitásának?

- A párom nyíregyházi, így nagyon sokat tartózkodunk a városban. Én úgy érzem, hogy Nyíregyháza lett a második otthonom. A nyíregyházi emberek nagyon kedvesek, szeretek itt élni. Nagyon tetszik a város, sokat sétálunk Sóstón, már csak akkor vagyunk Budapesten, ha forgatom az RTL Klubnál a Story Extrát. Ez az oka. Hol nyisson üzletet az ember, ha nem a saját városában? És én úgy érzem, Nyíregyháza már az én városom is, ide jövök haza.

- Hogy készülnek a ruhák?

- Teljes mértékben mi tervezzük, mi gyártjuk és ez az első olyan magyar márka, amihez ismert ember nemcsak az arcát adja, hanem saját maga tervezi, készíti.

- Mennyire veszi ki a párod a részét a munkából?

- Teljesen. Zsolti nagyon jó stílusérzékkel rendelkezik, talán még jobbal is, mint én. Mindent közösen csinálunk, ő ugyanannyit dolgozik rajta, mint én. Nagyon jó ízlése van, mindig kikérem a véleményét, még akkor is, ha otthon öltözködöm. Mindig megkérdezem tőle, mit vegyek fel, vagy ha már felöltöztem, akkor, hogy ez jó-e így? Vannak olyan ruhadarabok, amibe az anyagot ő választotta.

- Mikorra várható új kollekció?

- Néhány hónap múlva már a nyíregyházi boltban lesz az új kollekció. Azok között már lesz olyan is, amihez teljes mértékben Zsolti választotta az anyagot. 

További információkat itt találsz: http://carnute.hu/hu