Előadás az ügyviteli munka szépségeiről

Előadás az ügyviteli munka szépségeiről

A Nyíregyházi SZC Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma fennállásának 100. évfordulója alkalmából szervezett rendezvénysorozat keretében 2018. február 15-én Fenyvesiné Jászai Lídia tartott előadást az ügyviteli munka sokszínűségéről.

A rendezvényen megjelentek az iskola vezetőségi tagjai, nyugdíjas és aktív kolléganők, valamint az ügyviteli ágazaton, szakképzésben tanuló diákok. Lídia fiatal kora ellenére igen szép életutat tudhat maga mögött. 2006-ban érettségizett iskolánkban. Érettségi után a Nyíregyházai Főiskolán szerzett diplomát ügyvitel-informatika szakon.


A középiskolai és főiskolai évek alatt számtalan országos versenyen vett részt gépírásból, gyorsírásból. Ezeken a versenyeken kimagasló eredményeket ért el, melynek köszönhetően kijutott nemzetközi és világversenyekre is.


Jelenleg Budapesten tanít, aktívan részt vesz a Magyar Gyorsírók és Gépírók Szövetségének munkájában. Mindezek mellett a kamara képviselőjeként szakmai vizsgákon lát el vizsgabizottsági feladatokat.  A hallgatóság nagy figyelemmel kísérte élménybeszámolóját az egyik kereskedelmi csatornánál végzett feliratozói munkájáról.


A színes, érdekes előadás megerősítette jelenlegi diákjainkat abban, hogy a választott ügyviteli ágazat milyen sokrétű feladatot kínál számukra a munka világában.
Köszönjük Lidácska, büszkék vagyunk Rád! 


Fehérné Veller Erzsébet
magyar, gyors- és gépírás szakos tanárnő

#kapcsolódó

Krúdysok a hatodik Műanyagipari Konferencián

Krúdysok a hatodik Műanyagipari Konferencián

Hatodik alkalommal rendezte meg a Magyar Műanyagipari Szövetség „Az ember alkotta...

Szavazz a Kölcsey Gimnázium csapatára

Szavazz a Kölcsey Gimnázium csapatára

Nyomj Te is egy LIke-ot, hogy nyerhessenek a A KÖLCSEY BÁRDJAI! Mutatjuk mit...