Szabó Zsófi mesés üzlete - Rónai Krisztián írása

2016.05.08.
Szabó Zsófi megnyitotta Nyíregyházán első üzletét, amit a Carnute névvel áldott meg, mely képviseli saját márkáját. A boltnyitó ünnepség 2016. május 5-én volt, ahol az érdeklődők megtekinthették a Zsófi és párja által készített ruhadarabokat. Ezenkívül a látogatók képeket készíthettek a Jóban Rosszban volt szereplőjével.

- Az előző interjúdban említetted, hogy kerülöd a feltűnést. Ennek van különösebb oka?

- Egyébként igen. Sokkal kevesebbet merek magamból adni személyesen, mint Facebookon. Egy szórakozóhelyre, ha elmegyek, akkor nem vagyok olyan közvetlen.

- Ez kihat a magánéletedre is, vagy milyen hírességnek lenni? Oda szoktak hozzád menni?

- Itt, Nyíregyházán jobban előfordul, mint Budapesten. Budapesten azért hozzá vannak szokva, hogy a legtöbb híresség ott él. Legalábbis megtalálhatóak vagy oda köti a munkájuk őket. Karácsonykor is itt voltam Nyíregyházán és meg voltak lepődve az emberek, hogy én sütőport veszek és sütni készülök.

- Ez kellemes meglepetés volt számodra vagy furcsáltad?

- Tulajdonképpen igen. Vidéken mindig közvetlennebbek az emberek.

- A kollekciód ruhadarabjai csak kizárólag nők számára készülnek vagy várható-e férfiaknak szánt öltözet?

- Egyelőre csak női, de természetesen itt van a fejemben a férfikollekció is és a hosszú távú terveim között szerepel a lovas kollekció is.

- A párod fog főként férfiruhákat tervezni?

- Együtt. De sok mindenben segített, például, ha én azt mondtam, hogy ennek a ruhának legyen ujja, de szerinte elegánsabb ujj nélkül, akkor én elhiszem neki és úgy lesz. Ilyenekben is segít.

- Mit gondolsz, mennyire lesz érdekelt a nők köreiben a kollekciód?

- Én nagyon remélem, hogy sikeres lesz, de egy márkának idő kell ahhoz, hogy ismert legyen. Én szívem-lelkem beleteszem.


A megnyitón a vendégek csodálatosan érezték magukat, hisz Zsófi és kollekciója elvarázsolta őket. Nekem is nagyon tetszett az ünnepség és a ruhák is, mivel divatosak és elegánsak. Minden hölgynek ajánlom a Carnute márkát.

Rónai Krisztián