A Trónok harca stábja sírt az utolsó rész után

2018.03.22.
A Trónok harca utolsó évadára még 2019-ig várni kell, de egy jeruzsálemi beszélgetésen a producerek annyit legalább elárultak a Varietynek, hogy olyan sokan halnak meg a végén, hogy a színészek sem bírták idegekkel.
Fransesca Orsi az HBO drámasorozatainak kreatívja elmondta, hogy korábban a szereplők sem olvasták a forgatókönyvet, egyenként hullottak el. Miután befejeződtek az olvasópróbák, Orsi a 15-20 perces álló tapsra emlékezett vissza.

A legvégén mindenki magába roskadt, és amikor felnéztek, könnyes volt a szemük.

A befejező nyolcadik évad bemutatójának pontos dátumát még nem tudni, annyi biztos, hogy valamikor 2019-ben láthatják a nézők a hat részt. Már azt is megerősítették a készítők, hogy legalább annyira lehet számítani a fontos karakterek halálára, mint az első évad után, mikor Ned Starkot kivégezték.

A Stark-testvérek apját alakító Sean Bean egyébként eddig várt, hogy elmondja, mit motyogott a halála előtt. Teóriák sora született, mit olvashatunk le a szájáról, de a színész összetörte a rajongók elképzeléseit: nem kell spekulálni, csak imádkozott.Forrás: 24.hu